"Öt év 26 értékes gondolatban. Sikereiről és a La femme-ról mesélt Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Elmúlt évek sikerei

Öt év 26 értékes gondolatban. Sikereiről és a La femme-ról mesélt Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő!

A La femme indulásának évében a New York-i Metropolitanben énekeltem az Éj Királynőjét a Varázsfuvolából, mely szerep végigkísért egész pályafutásomon. Az azóta eltelt fél évtizedben csupa jó dolog történt velem. Egymás után kaptam a megtisztelő nemzetközi elismeréseket: átvehettem a Kossuth díjat és a Prima Primissima díjat, valamint a Fair Play díjat is, ami még engem is meglepett kicsit, hiszen ezt az elismerést alapvetően sportolóknak szokták odaítélni. Az atlétika iránti múlhatatlan szerelmem - mely gyerekkorom óta töretlenül tart - az utóbbi években sem hagyott alább, így hatalmas élmény volt számomra, mikor tavaly valóra váltottam régóta dédelgetett álmomat, és lefutottam a New York Maratont.

 

 

Mindezen túl pedig még az igaz szerelem is rám talált, így a szakmai és "sportolói" kiteljesedés mellett, érzelmileg is teljessé vált az életem! A saját tapasztalatok mellett az ember persze sokat gazdagodhat mások példáiból és gondolataiból is, különösen, ha kiemelkedő teljesítményekről vagy izgalmas közösségi kezdeményezésekről van szó.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme-ban érdekes emberekről és jelenségekről lehet olvasni, mindig megbízhatóan magas színvonalon!"

 

A La femme-ot azért is szeretem, mert sok benne az érdekes emberekről és jelenségekről készült portré és riport, viszont kevesebb a reklám, mint más újságokban. Az is fontos, hogy mindez megbízhatóan magas színvonalon valósul meg. A jövőre nézve azt kívánom, hogy mindezt öt év múlva is ugyanígy elmondhassam a lapról. Jó tanácsokat nem osztanék, hisz mottóm, hogy "mindenki maradjon a kaptafánál!". Én tehát énekelek, a La femme magazin munkatársai pedig folytassák továbbra is ezt a minőségi, igényes munkát!

La femme La femme cikke 2014. augusztus
címkék:
Karrier | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.