"Alig két hónap választ el minket attól, hogy az ősz óta készülődő European Bellyness FlashMob táncosai színpaddá varázsolják a Hősök terét. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

FlashMob, kicsit másképp

Alig két hónap választ el minket attól, hogy az ősz óta készülődő European Bellyness FlashMob táncosai színpaddá varázsolják a Hősök terét.

Alig két hónap választ el minket attól, hogy hastáncosok, más stílusokat képviselő táncosok és laikusok megérezzék, micsoda ereje van a zenének, a tömegnek, a táncnak. És alig két hónapunk van arra, hogy még csatlakozzunk hozzájuk.

 

Egy hétköznapi nő, egy anya nagy álmával kezdődött, majd az álomból valóság lett, vagy talán még annál is több: nyitánnyá változott. 2015. június 27-én „A Mozgás Éjszakája” támogatásával az álom sok ezer ember szeme láttára kel életre, érzések ébrednek, selymek libbennek, angyalok szárnyai nyílnak.

 

 

Nem, ez nem csak egy hagyományos FlashMob. Habár a táncosok többsége amatőr, talán még sosem táncolt korábban, annak, amit mutatnak, hatalmas értéke lesz. Aki a táncosoknak segítséget, koreográfiát és kitartást nyújt: Tóth Tímea Sharyam. Az eseményre, illetve a próbákra mindenkit szívesen várnak előképzettségtől függetlenül!

 

A következő próba: 2015. május 17. 16.30–18.00 (VII. kerület, Murányi utca 10.)

La femme La femme cikke 2015. május
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.