"Az Electro Deluxe is fellép az idei Alba Regia Feszten. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Az elektrojazz világhírű úttörője

Az Electro Deluxe is fellép az idei Alba Regia Feszten.

A francia csapat augusztus 3-án, a Vodafone Sportcentrumban varázsolja el a nagyérdeműt Székesfehérváron. Augusztus 3. és 5. között Székesfehérvár ismét a zenei élet központja lesz. Három napon keresztül, három helyszínen a világsztár Electro Deluxe mellett még az alabamai Eric Essix's Move Trio és a hazai zenei élet legjobbjai, a Hot Jazz Band, a Pribojszki Mátyás Band, a Balázs Elemér Group, valamint a jazz, soul, funk nagyjai pezsdítik fel a királyok városát.

 

 

Az Electro Deluxe mintegy húsz éve koncertezik világszerte, és a legrangosabb jazzfesztiválokon szerepelnek. 2001 óta az elektrojazz úttörői, mára komplexebb muzsika jellemzi őket: zenéjük a dirty soul és a funk energikus egyvelege. Legutóbbi albumuk (Home) is a francia jazzchartok élére került, amellett is, hogy dalaikat angolul adják elő.

 

A csapat kivételes zenei tehetségek gyűjtőhelye, akik főinspirációjukat a Motown „tudomány” hirdetőiből, a „Funk Brothers”-ből merítik. Legutóbbi lemezük stúdiófelvételein az Universal & Motown kiadó zenészei, többek között Ben Oncle Soul és C2C is közreműködtek. Augusztus 3-án a jazz-zene szerelmesei a Vodafone Sportcentrumban élvezhetik az Electro Deluxe páratlan hangzásvilágát!

La femme La femme cikke 2015. július
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.