"A világ legismertebb dinoszaurusz showműsora filmszerű élményelemekkel meséli el a kétszáz millió éves evolúciós történetet kicsiknek és nagyoknak."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Visszatérnek a dinók

A világ legismertebb dinoszaurusz showműsora filmszerű élményelemekkel meséli el a kétszáz millió éves evolúciós történetet kicsiknek és nagyoknak.

Avilág 250 országában, összesen már több mint 9 millióan látták a Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény előadást, amely az Egyesült Királyságban kezdte meg utolsó turnéját, hogy 2019. április 19-én visszatérjen Magyarországra. A 20 millió dolláros produkció a legújabb látványtechnológiával, filmszerű élményekkel kalauzol végig a dinoszauruszok 200 millió éves történetén. Az 1 óra 40 perces műsor a dinoszauruszok evolucióját mutatja be, a kialakulásuktól egészen a két lábon járó, hatalmas húsevő dinoszauruszokig.

A felújított produkció látványosan és érdekesen mutatja be a dinoszauruszok fejlődéstörténetét, a legújabb tudományos kutatásokat felhasználva. Ahogy a Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény előadást turnéztató Global Creatures igazgatója, Carmen Pavlovic fogalmazott: “Nagyon örülök, hogy a Séta a dinoszauruszokkal ismét nemzetközi turnéra indul. Egy új generáció áll készen arra, hogy láthassa ezeket az életnagyságú teremtményeket ebben az elképesztő és inspiráló előadásban, amelynek még mindig nincs párja sem méretben, sem minőségben. Számos teremtményünk ‘fejlődött’ az előző turné óta, már megjelenítve különböző tollakat, eltérő taréjokat és farkakat, amelyeket a legújabb kutatások fedeztek fel a hatalmas teremtmények fizikai természetéről. Ezt a showt mindenkinek érdemes megnéznie, életkortól függetlenül.”

 

A BBC díjnyertes sorozatán alapuló előadás tavasszal, 2019. április 19-21. között összesen négy alkalommal lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. Bővebb információ és jegyvásárlás a Séta a dinoszauruszokkal weboldalán.

 

La femme La femme cikke 2018. november
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.