"Tizenötödik alkalommal rendezik meg a Valentin napi páros teniszversenyt február 16-án a Tabáni Tenisz Centerben."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Valentin napi páros

Tizenötödik alkalommal rendezik meg a Valentin napi páros teniszversenyt február 16-án a Tabáni Tenisz Centerben.

A "Szeressük egymást, gyerekek" jelszóval meghirdetett, jövő szombaton fél 9-kor kezdődő eseményen a hagyományoknak megfelelően ismét a politikusok, a sztármenedzserek, az újságírók válogatottja, valamint a művészek és a sportolók közös csapata méri össze tenisztudását.

 

 

A torna fővédnöke György István, Budapest főpolgármester-helyettese, a versenyigazgatói posztot pedig Markovits László, a Vasas elnöke fogja betölteni.

 

A politikusok csapatában - a hagyományoknak megfelelően - ezúttal is egyaránt helyet kapnak a kormánypárt és ellenzék képviselői, ütőt ragad többek között Pintér Sándor belügyminiszter, Stumpf István alkotmánybíró, Fazakas Szabolcs európai parlamenti képviselő, valamint Szűcs Lajos (Fidesz), a Magyar Tenisz Szövetség elnöke. A hagyományoknak megfelelően őket erősíti Temesvári Andrea, a Roland Garros volt páros bajnoka is.

 

A sztármenedzserek kapitánya Hajas László mesterfodrász lesz, s a csapatban helyet kap még az exminiszter Kiss Elemér is. A művészek-sportolók együttesénél többek között pályára lép Ihász Kálmán és Sebők Vilmos korábbi válogatott labdarúgó. A címvédő, s egyben eddig a legtöbbször - kilencszer - diadalmaskodott újságíróknál pedig olyan népszerű médiaszemélyiségek alkotják a csapatot, mint B. Tóth László, Egri János vagy Szellő István.

 

A rendezvény idén is karitatív jellegű, a szervezők a bevételből ezúttal a Magyar Speciális Olimpia Szövetség labdarúgó szakágát támogatják majd. (MTI)

La femme La femme cikke 2013. február
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.