"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Szerepeiről és a La femme-ról mesélt Lukács Sándor Jászai Mari-díjas színész!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Emlékezetes szerepek

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Szerepeiről és a La femme-ról mesélt Lukács Sándor Jászai Mari-díjas színész!

Szeretem a La femme-ot, mert elegáns, de nem hivalkodóan. Ízléssel és színvonalasan állítja össze témaköreit. Olyan művészekről és más, kiváló személyiségekről közöl izgalmas interjúkat, esszéket, akikre joggal kíváncsi az ember. Külön említésre méltó, hogy reklámanyagában is mindig csak értékre hívja fel olvasói figyelmét, képanyagának minősége és színvonala pedig elsőrendű. Látszik, hogy minden oldala nagy odafigyeléssel készül, és nem spórolják ki belőle a munkát. Épp ezért, büszke vagyok arra, hogy a lap indulásakor, rögtön az első számban benne lehettem.

 

 

A magazin eddigi öt éve alatt jómagam is sokat dolgoztam, legtöbbet anyaszínházamban, a Vígben, ahol több érdekes bemutatóm is volt ebben az időszakban. Szívesen idézem fel például a Sütő András nagyszerű színdarabjából készült Álomkommandó című előadást, akárcsak a Jóembert keresünk címűt, vagy az Átutazókat. Nemsokára pedig egy varázslatos jubileumhoz érkezünk: immár századik alkalommal fogjuk eljátszani Molnár Ferenc Játék a kastélyban című, nagysikerű színművét a nagyszínházban - ez az előadás tehát végigkísérte az elmúlt öt évemet,

5 ÉVES A LA FEMME
"Azért szeretem a La femme magazint, mert elegáns, ugyanakkor nem hivalkodó. Olyan kiváló személyiségekről közöl izgalmas interjúkat, esszéket, akikre kíváncsi vagyok."
hiszen épp 2009-ben mutattuk be. Mindezen kívül a Rózsavölgyi Szalonban is rendszeresen fellépek, a Távolsági szerelem és az Előttem az élet című előadásokban, és közben a költészetet sem hanyagolom. Ha minden jól megy, jövő karácsony előtt jelenik meg válogatott verseim második kiadása Az elűzött álom címen, melyben az eddigiek mellett több új vers is lesz.

La femme La femme cikke 2014. augusztus
címkék:
Irodalom | Művészet | Színház
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.