"Ha valamihez pozitívan állsz hozzá, az sikerül. Ha nem is kizárólag ezen múlik a siker, a tapasztalatok azt bizonyítják, a hozzállás kulcsfontosságú."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Ötven feletti újrakezdők

Ha valamihez pozitívan állsz hozzá, az sikerül. Ha nem is kizárólag ezen múlik a siker, a tapasztalatok azt bizonyítják, a hozzállás kulcsfontosságú.

Helhatározod, hogy lefogysz, de titkon kételkedsz a sikeredben, és csak a külvilágnak kommunikálod, hogy menni fog, sosem, vagy legalábbis nehezebben éred el a kívánt súlyt. Ezzel szemben az, aki eleve hisz a saját sikerében, az könnyebben birkózik meg a nehézségekkel és nagyobb eséllyel adja le a célként kitűzött kilószámot.

A pozitív gondolkodás nem hat a rajtad nem múló események kimenetelére, abban azonban segít, hogy te magad könnyebben vedd az akadályokat – könnyebben oszd be a pénzed, megtaláld az örömöt az életben, valami újba kezdj vagy éppen sikerrel nézz szembe a felmerülő kihívásokkal. A pozitív életszemlélet tehát sokat segíthet céljaid elérésében.


Nem a sors keze!


Nem valószínű, hogy sorsunk meg van írva a csillagokban, nem valószínű, hogy képes lenne azt bárki tenyérből kiolvasni. A szabad akarat viszont annál nagyobb erővel bír! A személyiség ereje, a tehetség, az intelligencia, a kíváncsiság és nem utolsó sorban a bátorság. Gyermekkorunktól ott motoszkál a fejünkben: mi az én álmom? Mi leszek, ha nagy leszek? Vannak néhányan, akik minden nap, újra és újra felteszik maguknak a kérdést, még akkor is, amikor már senki körülöttük. Ők a bátor újrakezdők!


Bátor Újrakezdők kezdeményezés azokra a személyiségekre kívánja ráirányítani a figyelmet, akik ötven fölött változtattak megszokott életükön, vagy értek el kiemelkedő eredményt. Példaképekre, akik ötven éves koruk fölött új vállalkozásba kezdtek,

JELENTKEZZ!
Mutasd meg a Te történeted, hogy az élet teljes, tartalmas és értéket teremtő lehet ötven fölött is! batorujrakezdok@otvenentul.hu
új karrierbe, vagy egy új ötlet megvalósításába kezdtek. Nincsenek kategóriák, nincs műfajmegkötés! A jelentkezők közül bátorságuk, társadalmi hasznosságuk és másokat ösztönözni képes erejük alapján választják ki azokat a példaképeket, akiket a Bátor Újrakezdők weboldal bemutat.


Te is lehetsz példakép, ha:


1. pozitív személyiséged, eltökéltséged révén figyelemre méltó eredményt értél el ötven éves korod fölött!

2. eredeti gondolkodásod, kreativitásod, elkötelezettséged és motivációd ötven fölött is aktívan őrzöd!

3. ötven fölött valami új dologba kezdtél, mertél valami szokatlant vagy akár merészet lépni és hoztál pozitív változást az életedbe!


Hogyan lehet jelentkezni?


Jelentkezni e-mailben részletes bemutatkozással (word, pdf), fotókkal, valamint a történeted alátámasztó egyéb dokumentumokkal, internetes hivatkozásokkal lehet: batorujrakezdok@otvenentul.hu Jelentkezz és legyél példakép, aki hiteles megtestesítője annak, hogy az élet teljes, tartalmas és értéket teremtő lehet ötven fölött is! A jelentkezési határidő 2024. június 30.

La femme La femme cikke 2024. május
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.