"Színésznő szeretett volna lenni, de modell és műsorvezető lett, majd vámpírhercegnőként tűnt fel a pesti földalattin - egy filmben."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A karma és az elvétett ajtó

Színésznő szeretett volna lenni, de modell és műsorvezető lett, majd vámpírhercegnőként tűnt fel a pesti földalattin - egy filmben.

Görög Zita most esti meséit szerkeszti kötetbe és nem is tudja, mennyire jó narrátor- vagy szinkronhang lenne: mély hangja játékos nyugalmat áraszt.

 

 

Mit csinálsz ma délelőtt?

 

Bevásárolni megyek majd, de nincsenek szabályos napok, mindegyik más, próbálom jobban beosztani az időmet, mert azzal hadilábon állok. Tegnap is beugrott egy forgatás, pedig a Divatkreátor mindig fix időben készül, a Szerencseszombat pedig élő. Megpróbálom úgy beosztani az időmet, hogy a délelőtt főzéssel teljen, a találkozóimat inkább délutánra teszem.


A semmiből jött ez a főzés, szakácskönyvekből vagy anyukádtól?

 

Sokkal racionálisabb a válaszom. Amikor Attilával megismerkedtünk, nem mehettünk máshová, mint hozzám. A pizzarendelések pedig gyorsan unalmassá váltak.


Emlékszel az elsőre? Honnan merítetted az ihleteket?


Amiről úgy gondoltam, menni fog, azt megcsináltam. Sokfelé jártam a világban, és gyűjtögettem: ízeket, recepteket, fűszereket. Nyilván sokáig az is korlátozott, hogy a modellkedés alatt - New Yorktól Milánóig - a hotelekben ki voltam szolgálva, de aztán én is belekezdtem. Emlékszem, New Yorkban egyszer pörköltet főztem a szobatársaimnak, óriási sikere volt…


…pedig a külföldi pörköltek általában elcsúsznak a helyi pirospaprikán…

 

…én vittem magammal. Amit lehetett, vittem. Szeretek egyrészt kedveskedni, másrészt jó taktikának tűnt, hogy mindenki kapott valami apróságot a hazámból: máris adódott egy téma, amiről beszélgetni lehetett egy vadidegennel egy vadidegen városban, ahová éppen megérkeztem. Nagy ajándékozó vagyok, szeretem meglepni az embereket ezzel-azzal.


Emlékszel, mikor sírtál és nevettél kiadósat utoljára?


…nem. Két kisgyerek mellett persze nevetni könnyebb. Nincs is olyan, hogy ne nevessünk, annyi örömet hoznak az ember életébe! Sírni nem nagyon szoktam, bár régen, nagy külföldi magányaimban sokszor sajnáltam könnyek között magam.

 

Most, hat-hét évvel később hogyan látod: a szépség mennyire adottság és mennyire munka vagy teljesítmény?

 

Karma. Én hiszek a sorsban, sorszerűségben, jóistenben, ez is egy szituáció, amit meg kell élni. Nem több, nem kevesebb. Csak sajnos a mai felszínes világban a szépség önmagában is lehet karrier, bármennyire is abszurd és agyalágyult ez.

1 | 2 | 3 | tovább
Torma Tamás Torma Tamás cikke 2011. szeptember
címkék:
Film
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.