"Izzo mély, bensőséges utazásra hív minket, hogy életre keltsük a szívünkben szunnyadó bölcsességet és megtanuljuk alkalmazni az Élet valóságában. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Öt titok amit fel kell ismerj mielőtt meghalsz

Izzo mély, bensőséges utazásra hív minket, hogy életre keltsük a szívünkben szunnyadó bölcsességet és megtanuljuk alkalmazni az Élet valóságában.

A szerző 15 000 embert kért meg, hogy írják meg neki, kik életük „bölcs öregei”. Kit ismernek, aki hosszú, boldog életet élt, és értelmet talált benne? Csaknem ezer nevet ajánlottak a figyelmébe, akik közül munkatársaival 235 bölcs embert választottak ki. Életpéldáikon és a velük folytatott beszélgetéseken átragyog a boldog és céltudatos élet öt titka.
A városi borbélytól a holochaust-túlélőig, indiánfőnöktől vállalati ügyvezetőig, egyetemi tanártól a kórházi ápolóig férfiak, nők, írók, papok, háziasszonyok, muszlimok, hinduk, buddhisták, keresztények és ateisták - ezek az emberek összességében több mint 18 ezer év élettapasztalattal rendelkeznek. Történeteik megnevettetnek, megérintenek és könnyekre fakasztanak. Bölcsességük arra inspirál, hogy felismerjük azt, ami valóban fontos, és kezünkbe vegyük a sorsunkat.

(Casparus Kiadó)

La femme La femme cikke 2014. június
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.