"Európa egyik legsikeresebb zenekara, a Scorpions novemberben ötven év slágereit hozza el újra Papp László Budapest Sportarénába."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Scorpions koncert Budapesten

Európa egyik legsikeresebb zenekara, a Scorpions novemberben ötven év slágereit hozza el újra Papp László Budapest Sportarénába.

Több mint ötven éve zenélnek együtt. Az elmúlt öt évtizedben Németország, de még inkább a kontinentális Európa legsikeresebb rockbandája lettek, dalaik hallhatatlanságához a megszámlálhatatlanul sok feldolgozás is hozzájárult. Csak a Rock You Like A Hurricane slágerüknek több mint 150 hivatalos feldolgozása létezik.

A számtalan arany- és platinalemez a Scorpions sikertörténetének csak egyik bizonyítéka. A másik a folyamatos teltházas koncertek. Nincs még egy ilyen nagyívű pályát befutott rockbanda, amelyik ennyi időt töltött volna színpadon. Több ezer koncertet adtak Rio de Janeirótól Tokióig, Moszkvától Washingtonig, Dubajtól Párizsig vagy Berlinig.


1988-ban a Scorpions volt az első nyugati rockzenekar, amely felléphetett az akkori Szovjetunióban. A vasfüggöny leomlásának az 1990-ben megjelent Wind of Change című dalukkal állítottak emléket. Talán ennek a slágernek is köszönhetik, hogy megkérdőjelezhetetlenül világszerte elismert, befutott zenekar lettek.


 

A Crazy World Tour budapesti állomásán reméljük, hogy sok más hallhatatlan sláger mellett felcsendül majd a White Dove is, amely az Omega Gyöngyhajú lány című dalának angol nyelvű feldolgozása. A november 18-i koncertre jegyek már kaphatók a koncertszervező Live Nation weboldalán.

La femme La femme cikke 2019. május
címkék:
Koncert | Scorpions | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.