"Krimit írt az Élet és Irodalom angol hidegvérű publicistája, ám egyúttal tomboló szerelmi történetet is elmesél a klasszikus műfaj szabályai között."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Elárult szavak

Krimit írt az Élet és Irodalom angol hidegvérű publicistája, ám egyúttal tomboló szerelmi történetet is elmesél a klasszikus műfaj szabályai között.

Az ínyencek ritka különlegességként tartják számon a szerző New Yorkba zárva című első könyvét, melyhez hasonlóan ezúttal is hihetetlenül izgalmasak a párbeszédek. Az epikai hitelességen túl a lüktető szerkesztés, a leleményes meseszövés is igazi jutalom az olvasónak. Nem kell ismerősnek lenni a Király utcai romkocsmák éjszakai figurái között, a Szent István körútig sem kell eljutni, hogy beleélhessük magunkat az itt-ott misztikusan sejtelmes, de közben mindvégig kristálytiszta logikával    teremtett világba. Félix és Edit áldatlan viaskodásai, félreértései, érzelmi ámokfutásai, a halálosan veszélyes bonyodalmak azért is döbbenetesek, mert rájöhetünk: nagyon is közel állnak hétköznapi életünkhöz.
(Scolar)

La femme La femme cikke 2014. április
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.