"Számtalan ember tapasztalta, mennyire más lehet az élete, ha megtanul helyesen olyan kérdéseket feltenni, amelyek nem gátolnak, hanem előrevisznek."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Kérdezz másként, élj másként!

Számtalan ember tapasztalta, mennyire más lehet az élete, ha megtanul helyesen olyan kérdéseket feltenni, amelyek nem gátolnak, hanem előrevisznek.

Ez a felismerés vezeti el a kötet hősét is az áttöréshez, amely nem csak a karrierjét, hanem a házasságát is megmenti.
Az egy szuszra végigolvasható könyv eme jelentősen átdolgozott második kiadását a szerző még több gondolatébresztő, hasznos tanáccsal, új fejezetekkel, valamint három új, hatékonyan alkalmazható módszerrel bővítette ki. Marilee Adams szórakoztató, tanulságos, lépésről lépésre vezető útikalauza megmutatja, hogyan érhetsz el nagy horderejű változásokat mind a szakmai, mind a magánéletedben – egyszerű kérdések segítségével.

MARILEE ADAMS , PH.D. az Inquiry Institute alapítója és elnöke, a Kérdező Gondolkodás és a Rövidtávú Kérdésközpontú Terápia megalkotója. Marilee több mint huszonöt éven át pszichoterapeutaként dolgozott. Vezető gondolkodóként, szervezeti tanácsadóként, vezetői coachként és szakmai előadóként tevékenykedik a világ számos piacvezető cégénél.

(Casparus Kiadó)



La femme La femme cikke 2014. július
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.