"Az a házasulandó pár, amely már idejekorán szeretné elkezdeni a készülődést esküvőjére, remek lehetőséget kap egy kastélyban! "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A nagy nap kellékei

Az a házasulandó pár, amely már idejekorán szeretné elkezdeni a készülődést esküvőjére, remek lehetőséget kap egy kastélyban!

Nyílt esküvői napot rendeznek 2015. október 18-án Szirákon, a Teleki–Degenfeld Kastélyszállóban. Az esemény szervezőinek célja, hogy egyszerre, egy helyen és időben eshessen szó mindazokról a lényeges dolgokról, amelyek szerepet játszhatnak egy esküvőn. Ennek megfelelően a program része a kastély bemutatása, esküvői ruhakollekció-bemutató, dekorációs ötletbörze, fotó- és videobemutató, fotós-videós tanácsadás, sminkbemutató és -tanácsadás, zenekar- és DJ-bemutató, tájékoztató a kültéri polgári szertartás lehetőségeiről, és egy esküvői lovas hintó bemutatása.  

 

 

A sziráki kastély néven is ismert Teleki–Degenfeld Kastélyszálló Budapesttől 75 kilométerre található. A 18. században épült barokk épület a felújításoknak köszönhetően ma szinte szebb, mint új korában: olyan neves művészek, restaurátorok keze nyomát viseli magán, mint többek közt az Operaház freskóit is restauráló Németh Gábor, vagy az emeleti rész márványszobrát megalkotó Stróbl Alajos. A kastélyt növényritkaságokat felvonultató öthektáros őspark veszi körül.

 

A rendezvényen a részvétel mindenkinek ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, amelyet 2015. október 10-ig tehetnek meg az érdeklődők a kastélyszálló weboldaláról www.kastelyszirak.hu.

La femme La femme cikke 2015. szeptember
címkék:
Nő és férfi
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.