"Közép-Európa egyik legjelentősebb kommunikációs konferenciájának gasztronómiai kínálata idén a zero waste koncepcióra épül. (x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Környezettudatos lesz az idei BrandFestival

Közép-Európa egyik legjelentősebb kommunikációs konferenciájának gasztronómiai kínálata idén a zero waste koncepcióra épül. (x)

A vendégeknek felszolgált fogásokat kizárólag növényi alapanyagokból készülő, biológiailag lebomló tálakban kínálják a szervezők. A fesztivál kiemelt partnere és gasztronómiai szakértője, a METRO Gasztroakadémia külön erre az alkalomra a zero waste koncepció alapján összeállított menüsorral, látvány-kitelepüléssel és kóstoltatással készülnek.

 

„Cégünk évek óta küzd az élelmiszerpazarlás ellen, többek között napi szinten biztosítunk esztétikai hibás, de tökéletes minőségű, tápanyagdús zöldségeket és gyümölcsöket a rászorulók étkeztetéséhez. Az idén indított „hulladékmentes” főzési tanácsadásunk pedig ahhoz ad praktikus és kreatív tippeket, hogy a profi vagy otthoni szakácsok a növényi, állati alapanyagokat minél teljesebb mértékben tudják felhasználni egy-egy ízletes, izgalmas étel elkészítéséhez.” – tette hozzá Horváth Imre, a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója. A METRO Gasztroakadémia oktatói az ország legjobb éttermeiben dolgozó profik és sztárséfek, akik közül többen már a Bocuse d’Or hazai döntőjében is bizonyították világszínvonalú tehetségüket.

A BrandFestival Közép-Európa egyik legjelentősebb stratégiai konferenciája és rendszeres szakmai csúcstalálkozója. A rendezvényen a jövőt alakító topvezetők, a gazdasági élet és a kommunikációs iparág meghatározó szereplői osztják meg a stratégiaalkotás, a márkaépítés és az értékesítési folyamatok terén szerzett tapasztalataikat, idén 2018. október 18-án és 19-én, a Budapest Music Centerben.

La femme La femme cikke 2018. október
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.