Az évfordulót különleges eseménysorozattal ünnepeli a patinás cukrászda: a kreatív cukrászat rajongóit várja süteményműhelyébe, ahol egy-egy izgalmas délután keretében elkészíthetik a Gerbeaud legfinomabb süteményeit.
A három egymást követő novemberi hétfőn megrendezett közös sütésen neves vendégek is részt vesznek a cukrászműhely titkainak megismerésében és aktívan bekapcsolódnak a sütemények elkészítésébe. November 5-én Rákóczi Ferenc, 12-én Rúzsa Magdi, 19-én pedig Dobó Kata cukrászkodik a vendégekkel és a Gerbeaud kreatív cukrászmesterével, Mártha Róberttel. Helyszín a Gerbeaud budai „kistestvére”, az Émile lesz. A rendezvényen egyes süteményeket teljes egészében, másokat pedig a készítés különböző fázisaitól lehet elsajátítani. Sorra kerül többek között a Pisztáciás málnás joghurt desszert, a Sósmogyoró-barack és a Royal csokoládé is.
További információ és jelentkezés: itt