"Újra a világsztárral együtt énekelhetik a rajongók a Despacito megaslágert."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Budapesten lép fel újra Luis Fonsi

Újra a világsztárral együtt énekelhetik a rajongók a Despacito megaslágert.

APuerto Ricó-i előadó Daddy Yankee-vel közös dala két éve robbant a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. A Despacito világszerte az egyik legnépszerűbb, legtöbbet játszott sláger lett. A dal azóta is minden idők legnézettebb videója, jelenleg több mint 6,3 milliárd megtekintésnél jár a youtube-on. A Despacitónak (magyarul: Lassan) számos feldolgozása készült, többek között egy remix Justin Bieber közreműködésével, amely nagyban hozzájárult ismertségéhez. A szám az Egyesült Államokban tizenhat hétig vezette a sikerlistákat.



A 40 éves énekes, dalszerző egycsapásra a latin zene egyik legismertebb előadója lett és húszéves eddigi pályafutása csúcsára ért. Ezzel kapcsolatban egy interjúben úgy nyilatkozott, hogy "húsz évnyi művészi karrier után is azt csinálhatom, amit szeretek. Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, hogy továbbra is támogatnak engem, ennyi idő után is. Továbbá azoknak a rajongóknak is, akik folyamatosan csatlakoznak ehhez a csapathoz. Áldott vagyok."


A világsztár 2019. augusztus 17-én, szombaton 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a Despacito mellett biztosan felcsnedülnak majd más legismertebb dalai is, mint az Échame la Culpa, az Imposible, a Sola vagy a Somos Uno. Jegyek még kaphatók a koncertet szervező Danubius Music weboldalán.

La femme La femme cikke 2019. július
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.