"Az Iron Maiden énekese, Bruce Dickinson különleges prózai előadói estje 2019. november 2-án lesz látható a Budapest Kongresszusi Központban."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Polihisztor és zenei ikon Budapesten!

Az Iron Maiden énekese, Bruce Dickinson különleges prózai előadói estje 2019. november 2-án lesz látható a Budapest Kongresszusi Központban.

Bruce Dickinson a világ egyik legismertebb és legsokoldalúbb előadója. Amellett, hogy százezrek a heavy metal ikonjaként, az Iron Maiden extravagáns énekeseként rajonganak érte, Bruce Dickinson a színpadon kívül is rendkívüli életet élt és él. Igazi polihisztor. Zenei pályafutása mellett pilótaképesítést és kapitányi rangot szerzett, vezetett légiközlekedési céget, alapított saját sörmárkát, írt filmforgatókönyvet és két regényt. Számtalan motivációs előadást tartott, volt rádiós műsorvezető, televíziós színész és nemzetközi szinten elismert vívó.

Hatvanéves korában írt – Magyarországon tavaly megjelent – Mire való ez a gomb? című önéletrajzi kötetének megjelenése után Bruce Dickinson, elvállalt néhány felolvasóestet, amelyeken a közönség előzetesen feltett kérdéseit is megválaszolta.

 

A Mire való ez a gomb? – egy este Bruce Dickinsonnal előadás azóta egész estés, egyszemélyes szórakoztató műsorrá vált, ami sokkal inkább emlékeztet stand up comedy-re, mint egy megszokott felolvasóestre. A világ számos országában járt, több mint két órás one-man show-t mind a közönség, mind a kritikusok kitörő lelkesedéssel fogadták.

 

A műsor két részből áll. Az elsőben Bruce humoros, olykor szatirikus hangvételben mesél hajmeresztő kalandokban sem szűkölködő életútjáról. A történeteket fotókkal illusztrálja, és számos olyan sztori is előkerül, ami az önéletrajzába már nem fért bele, vagy egyenesen ki kellett hagyni, mert túl rázós lett volna nyomtatásban…

 

Az est második részében Bruce a nézőközönség – általában vicces, kíváncsiskodó, őszintén érdeklődő vagy egészen agyament – kérdéseire válaszol, természetesen a rá jellemző módon: spontán, szellemesen és olyan szórakoztató módon, hogy azt semmiképpen nem érdemes kihagyni.                                                                   

Egy egészen különleges estének lehetnek részesei azok, akik megnézik a világ egyik legnagyobb zenei ikonjának és kétségkívül egyik legszínesebb egyéniségének egyszemélyes előadását. Ami garantált, hogy Bruce Dickinson budapesti one-man show-ja egyszeri és megismételhetetlen élmény lesz a rajongóknak és valamennyi érdeklődőnek, aki elég jól beszél angolul. Az előadás ugyanis angol nyelven, magyar szinkrontolmácsolás nélkül lesz látható 2019. november 2-án, a Budapest Kongresszusi Központban.

 

Jegyek kaphatók az eseményt szervező Live Nation weboldalán.

La femme La femme cikke 2019. szeptember
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.