"Hamarosan startol a Balaton legnagyobb zenei fesztiválja. Immáron tizenhatodik alkalommal gyűlnek össze Zamárdiban az elektronikus zene rajongói."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Négynapos buli a parton

Hamarosan startol a Balaton legnagyobb zenei fesztiválja. Immáron tizenhatodik alkalommal gyűlnek össze Zamárdiban az elektronikus zene rajongói.

A Balaton Sound minden napjára sztárfellépők egész sora jut. A hat helyszínen már délutánonként elindul a műsor, a színpadokon hajnalig adják egymásnak a dj pultot az elektronikus zene hazai és nemzetközi képviselői. A közel kétszáz előadó két nagyszínpadon és négy további kisebb partihelyszínen kápráztatja el a nézőket, amelyben a zenei kínálat mellett természetesen a látvány is fontos szerephez jut.

A Heineken Balaton Sound Nagyszínpad hátterét egy hatalmas ledfal adja, ez előtt lép fel Paul Kalkbrenner, Marshmello, a Lost Frequencies, a Purple Disco Machine, James Hype, John Newman és Timmy Trumpet is. A hagyományok szerint a zárónapon lenyűgöző show-val készülnek a szervezők, pontosabban az általuk felkért holland Q-Dance kreatív csapata. A koncertek közben a tavaly nagy sikerrel debütált programelem, a „Te vagy a party sztárja” is folytatódik: a közönségben táncolók viszontláthatják magukat a Nagyszínpad hatalmas ledfalán. A Sound másik kiemelt helyszíne a B Stage. A látványvilágért ezen a helyszínen is nemzetközi kreatív alkotócsapat felel.

A további zenei helyszínek között megtaláljuk idén is a Beach Party-t, a Party Bistrot, a Sound Partihajót hazai és nemzetközi fellépőkkel.

 

Felsőkategóriás kiszolgálás partin innen és túl

 

A szervezők a város és a dzsungel hangulatát keverik az Urban Jungle VIP helyszínen, ahol fák és egzotikus növények buja zöldje között szórakozhatnak a vendégek. A VIP közönség számára idén is lesz szépségsarok, egyedi étel- és italkínálat, asztalszerviz és asztalfoglalás. No és persze a legjobb rálátás a nagyszínpadon zajló eseményekre. A Sunset Beach a VIP csomagot választók számára baldachinos napozóágyakat, ingyenes törölközőket és szintén ingyenes thai masszázst kínál. A Balaton Sound Brunch bérlettel különleges, svédasztalos brunch is a csomag része, amely magába foglalja a rendkívül széles gasztronómiai kínálatot és a korlátlan alkoholmentes italfogyasztást is.

 

Nem csak VIP

 

A prémium vendéghelyszínek és szolgáltatási csomagok mellett a szervezők a pénztárcabarát szórakozáshoz passzoló elemekkel is készülnek. Kötelező minden vendéglátóhelyen úgynevezett „budget-friendly” opciót kínálni az étlapon. Ilyen ajánlat lesz többek között a street burger, a pizza, a falafel, a lángos, az óriás palacsinta és a gofri. Az értékesítési pontok kizárólag környezetbarát, lebomló anyagokból készült eszközöket használhatnak, a fesztivál szolgáltatói számára tilos a műanyag tányérok, evőeszközök, zacskók, stb. alkalmazása.

 

A szolgáltatások mellett a szervezők idén is kiemelten ügyelnek a fesztiválozók biztonságára. A különböző tanácsadások mellett a fesztivál Safety First stratégiájának fontos új eleme a Sound alkalmazásban a rendezvény ideje alatt elérhető pánikgomb, amely közvetlenül a szervezőknek küld vészjelzést, ha egy fesztiváló segítségre szorul, vagy ilyen esetet észlel.

La femme La femme cikke 2024. június
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.