"Al Ghaoui Hesna szeret a világban ott lenni, ahol éppen történik valami. Nem a háború vonzza, félni sem vágyik, inkább az esemény izgatja."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Háborúk földjén

Al Ghaoui Hesna szeret a világban ott lenni, ahol éppen történik valami. Nem a háború vonzza, félni sem vágyik, inkább az esemény izgatja.

A tavaszi könyvfesztiválon mesélte ezt magazinunknak, miközben dedikálta kötetét. A tévéhíradókból ismert tudósító azokról az emberi sorsokról ír, amelyek óhatatlanul kimaradnak a hazaküldött néhány perces beszámolókból. Libanoni, izraeli, szudáni és iraki élményei elevenednek meg izgalmas írásaiban; mintha mi is ott állnánk vele egy lebombázott városrészben golyóálló mellényben – és a véletlenül lábon maradt papucsban, vagy testőrök gyűrűjében egy polgárháború kellős közepén. Amikor azt kérdeztük tőle, hová vezet legközelebbi útja, meg sem lepődtünk válaszán: a legvéresebb béke országába, Irakba.
(Alexandra)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2011. szeptember
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.