"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Mire van szükség a jelöléshez?

A legfontosabb a jelölt személye, tevékenysége és eredményei lehető legteljesebb megismerését lehetővé tevő információk megadása!

Ajelentkezés a jelölés folyamatával azonos módon és felületen zajlik. Ilyenkor a jelölt és a jelölő személyéhez azonos adatok megadása szükséges. A jelöléshez szükség van a jelölt és a jelölő személy elérhetőségeire, amelyek nélkül a jelölés nem lehet teljes és érvényes.

 

A jelölés során megadott információkat az erre szolgáló adatmezőben kiegészítheti a jelöltet bemutató internetes linkek, fotó, illetve a jelöltről szóló dokumentumok (doc, xls, pdf) feltöltésével. A jelölt és a jelölő személye lehet ugyanaz!

 

A jelölés során megadhatók referenciaszemélyek is. A jelöltet és tevékenységét ismerő olyan személyek megadása javasolt, akik a későbbi értékelés során – amennyiben az esetlegesen szükséges – további információval szolgálhatnak a jelöltről.

 

A jelölésre, jelentkezésre 2014. december 9. éjfélig itt van lehetőség. A határidőt meghosszabbítottuk 2014. december 16-ig!

La femme La femme cikke 2014. október
címkék:
Tehetség
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.