"Bő egy évet kell még várnunk, mire először kihajózhatunk a világ legújabb és legnagyobb óceánjárójával. Kabinunkat azonban már most lefoglalhatjuk!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Ikonikus óceánjáró születik

Bő egy évet kell még várnunk, mire először kihajózhatunk a világ legújabb és legnagyobb óceánjárójával. Kabinunkat azonban már most lefoglalhatjuk!

A napokban mutatták be a szakma és nagyközönség számára a világ legnagyobb, újgenerációs óceánjárójának terveit. Az Icon of the Seas-zel egy új hajóosztály születik. Gigantikus méretei minden leget megdöntenek, fedélzetén a megszokott szolgáltatások mellett egy komplett vízipark és szórakoztatóközpont is helyet kapott.

A 365 méter hosszú hajót 20 fedélzeti szinttel tervezték, amiből az utasok 18 vendégfedélzeten élvezhetik a tengeri álomutazást. Kétfős kabinelhelyezés esetén 5610 utas számára nyújt prémium szállodai elhelyezést, de maximális kihasználtság esetén akár 7600 fő kiszolgálásáról gondoskodik a 2350 tagú személyzet.

 

Hét medence, kilenc pezsgőfürdő, hat gigantikus vízi csúszda, vízi színház, pihenő és rekreációs élmények sora várja az utazókat. A tízezernyi élő növénnyel beültetett fedélzeti park és a központi Royal Promenade sétány is újragondolt koncepcióval valósul meg. A Royal Bay Pool a hajózás történetének valaha volt legnagyobb fedélzeti medencéje lesz.

A korábbi csúcstartó, az Oasis osztályú hajókhoz képest legszembetűnőbb változás, hogy a hajó elejében kapott helyet az AquaDome névre keresztelt víziszínház, amely így páratlan kilátást nyújt az óceán végtelen horizontjára. A színház kialakításának köszönhetően pedig a látványos produkciókat sem befolyásolja majd az időjárás.

 

Az Icon of the Seas szakít a korábbi gázolaj alapú technológiával és cseppfolyósított földgázzal, úgynevezett LNG és üzemanyagcellás technológia kombinációjával működik majd. Az LNG a legtisztábban égő tengeri hajózási üzemanyag, ami jelentős lépés a környezetkímélőbb hajózás irányába. A kikötőkben pedig a szárazföldi elektromos hálózatra kapcsolódva is képes lesz a fedélzeti infrastruktúra működését biztosítani.


 

A Royal Caribbean méltán híres minőségi fedélzeti élményeinek és kényelmi szolgáltatásainak legjavát kínálja az új hajóosztály, amely ideális választás egy feledhetetlen családi nyaraláshoz. A 2024. januárjától induló első utakra már most foglalhatók kabinok és lakosztályok a Royal Caribbean magyarországi vezérképviseleténél.

La femme La femme cikke 2022. november
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.