GASZTRONÓMIA
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi - a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
QATAR AIRWAYS
Természetes igényünk, hogy egy hosszú repülőút ne csupán a célunkhoz vezető tortúra, hanem az utazási élmény része legyen.
EGÉSZSÉG
A munkát és a pihenést is lehetetlenné teszi a kínzó fájdalom. Több módszer is segít a tünetek csökkentésében.
KÖZÖSEN
2013-ban találkozott először Szabó Imola Julianna és Kele Dóri, majd egy közös könyv lett találkozásuk gyümölcse.
LISSZABON
Ha a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara nem volt elég, a szürke novemberi hangulat helyett válasszuk Portugáliát!
TECHNIKA
Íme, a legérdekesebb innovációk, amelyek biztosan megváltoztatják a hétköznapjaidat.
BORVIDÉKEK
Nem mesebeli táj vagy trükkös találós kérdés húzódik meg a cím mögött. Egy magyar borvidék, melyet érdemes megismerni.
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
RÚZS
Az egyik legősibb és egyben a legkedveltebb szépítőszer: szinte minden retikül mélyén ott lapul.
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Egy negyven éves családi cégtörténet és töretlen hit a magyar gasztronómia háború előtti fényének visszaállításában.
WHISKY
A whisky a világ egyik legnépszerűbb röviditala, amely egyszerre életérzés, szimbólum és a kemény munka gyümölcse.
A legjobb fájdalomcsillapító hatás eléréséhez érdemes néhány szempontot megfontolni.(x)
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
TEST ÉS LÉLEK
Mára a tudomány bebizonyította, hogy melegség és fizikai érintés hiányában testi-lelki bajokkal kell számolnunk.
LÉLEK
A dán hyggétől a japán ikigaiig számtalanféle recept létezik a kiegyensúlyozott élet és a belső béke megteremtésére.
LÉLEKTAN
Minden álom egyéni, egyedi, a megfejtésre nincs általános recept.
JÖVŐNK
Smart citykkel, okos otthonokkal, vezető nélküli elektromos autókkal érkezik a mába a holnap.
BOR
Megkezdődött a hét végén a kékfrankos szőlőfajta szürete a soproni borvidéken. Legendák és jótanácsok!
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
La femme ünnepi címlappal Különleges címlap készült az ötéves La femme ünnepi lapszámához.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
Művészeti főmunkatárs
újságíró
főszerkesztő