A THAI KONYHA
Tom kha gai, pad thai, kókusztejes curry, marhahús saláta, ragacsos rizs, mangó, licsi, papaya. Rabul ejtő finomságok!
INTERJÚ BUCSI RÉKÁVAL
Milyen körülmények között gyúl ki, tetőzik és alszik ki a szerelem egy földtől távoli, számunkra eddig ismeretlen helyen?
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Tudni kell elengedni a céget, de előtte számos kérdésre őszintén kell tudni feleletet adni.
KÖZÖSEN
2013-ban találkozott először Szabó Imola Julianna és Kele Dóri, majd egy közös könyv lett találkozásuk gyümölcse.
WHISKY
A whisky a világ egyik legnépszerűbb röviditala, amely egyszerre életérzés, szimbólum és a kemény munka gyümölcse.
ACTIMOVE
„Nem vagyok guru, hitelesen csak arról tudok beszámolni, amit én is kipróbáltam és bevált: az Actimove termékei ilyenek.” – mondja Dorottya...
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
GASZTRONÓMIA
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
GASZTORNÓMIA
Puskás Öcsi után valószínűleg a tokaji bor lesz a második, amiről ismerik a magyarokat a nagyvilágban!
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
TECHNIKA
Íme, a legérdekesebb innovációk, amelyek biztosan megváltoztatják a hétköznapjaidat.
SZÉPSÉG
Megfiatalítja, megszépíti és sugárzóvá teszi a bőrt – ezt ígéri a modern kozmetikumok egyik ősrégi, de újra felfedezett alkotóeleme, az...
COACHING
A konfliktusaink megoldása bennünk rejlik – állítják a coachok, akik munkahelyi és életvezetési problémákban is támogatást nyújthatnak....
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
PRIVATE BANKING
Folyamatosan változnak a trendek a befektetési termékek piacán, ma már egyre többen választják szívesen a fenntartható alapokat.
BOR
Megkezdődött a hét végén a kékfrankos szőlőfajta szürete a soproni borvidéken. Legendák és jótanácsok!
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
FILM
Nagyon tehetséges, sőt az 50 egyike: Szabó Szonja, az Ammen című dokumentumfilm rendezője.
ART HOTELEK
Ki mondta, hogy a szállodák nem képesek kultúrát közvetíteni? Ezekben a bámulatos hotelekben kényelem és művészet a jelszó!
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
művészeti vezető
újságíró
író