FESZTIVÁL
Csaknem 80 bortermelő és 15 sajtkészítő november 24-én és 25-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.
160 GRAMMOS DIÉTA
Egyre többet hallunk a 160 grammos szénhidrátdiétáról. Mit takar pontosan ez a fajta életmód?
GASZTRO
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
AZ EMBER ÉS A VÍZ
Mindannyian a víz gyermekei vagyunk – állította címében egy jó tizenöt évvel ezelőtt megjelent könyv.
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
Én nem vagyok olyan, mint a többi lány.
ITÁLIA ÍZEI
Olaszország egyesek szerint a világ legfinomabb ételeinek és legcsinosabb nőinek a hazája. De mi a titka a Dolce Vita életérzésnek?
GASZTROPSZICHOLÓGIA
Segítő spagetti, vigasztaló tea: amit megeszünk hatással van lelki jóllétünkre.
GASZTRONÓMIA
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
EGÉSZSÉG
Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb kutatási kérdése, hogy hogyan hat a táplálkozás mentális egészségünkre.
RÁADÁSUL A VÁROS FELETT?
A recept látszólag egyszerű: a gyönyörű kilátást fűszerezd meg finomabbnál finomabb ínyenc falatokkal és csodaszép desszertekkel.(x)
A NAGY ÉTREND-DILEMMA
Töretlen egészség és életerő – ezt ígérik a különböző táplálkozási elvek. Tényleg így van?
DIÉTA
Megérkezett a tavasz és vele együtt a sürgető vágy, hogy megszabaduljunk a téli hónapok alatt felszedett pluszkilóktól.(x)
A világhírű svájci cukrász, Patrick Bovon ezúttal Magyarországon, a Corinthia Hotel Budapest asztalainál kényezteti desszertjeivel a...
Székelykáposzta vagy Sacher-torta zöldségekből? A nyers vegán étrend hívei szerint nem csak salátát ehet az, aki ezt a módszert választja!
SZABADBAN
Etxebarri. Bilbaó közelében, az Axpe faluban, egy idilli völgyben található a világnak az az étterme, ahol a grillezést tökélyre...
Az elhízás járványszerűen terjed a fejlett világban. Hiába a számtalan fogyasztószer és csalhatatlan módszer, a túlsúlyosak száma...
SZÉPSÉG
Lehetnék fiatalabb, üdébb, sugárzóbb? Hét kérdés és hét válasz, amit mindenkinek tudnia kell az arcfiatalító eljárásokról.
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
divatszakértő, blogger
újságíró