"Az elhízás járványszerűen terjed a fejlett világban. Hiába a számtalan fogyasztószer és csalhatatlan módszer, a túlsúlyosak száma megállíthatatlanul nő.(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Evolúciós fogyókúra

Az elhízás járványszerűen terjed a fejlett világban. Hiába a számtalan fogyasztószer és csalhatatlan módszer, a túlsúlyosak száma megállíthatatlanul nő.(x)

Az Egyesült Államokban minden évben 100 millió ember kezd fogyókúrába, ám a leadott súlyt néhány hónapon belül visszanyerik, sőt még súlyosabbak lesznek, mint a fogyókúra előtt. Úgy tűnik, a fogyókúrák nem működnek, és egyre többen adják fel a reményt, hogy valaha is elérik a normális testsúlyt. Pedig nem így van! Maximum rossz módszert választottunk.

 

 

Miért nem működnek a fogyókúrák?

 

Ma már egyértelmű, hogy az eddigi fogyókúrás módszerek csődöt mondtak. Szinte nincs olyan túlsúlyos ember a világon, aki élete során ne próbált volna legalább egyszer fogyókúrázni. A kezdeti eredményeket azonban szinte mindig kudarc követte. A kutatók számára már egyértelmű, hogy a csökkentett kalóriabevitel, a böjt, fehérjeturmixok fogyasztása étkezés helyett és megannyi egyéb módszer törvényszerűen kudarcra van ítélve, mert ellentmond az alapvető evolúciós törvényeknek! Az emberi test ahhoz adaptálódott, hogy ha nincs elég táplálék, lelassítja az anyagcsere-folyamatokat, azaz minimumra tekeri le az energiafelhasználását. Ez történik, amikor úgy próbálunk fogyni, hogy kevesebbet eszünk. Majd amikor visszatérünk a normális táplálkozáshoz, hiszen senki sem tud folyamatosan kevés kalóriabevitel mellett létezni, a szervezet gyorsan visszaveszi a leadott kilókat, sőt még újabbakat is, hogy tartalékoljon egy esetleges következő megvonásra! Ez a mindenki által ismert és utált jojóeffektus. Így tehát senki sem tud tartósan lefogyni, mert a diéta ellentmond az emberi test fizikai törvényeinek. Ma már az is egyértelmű, hogy a fogyás nem az energia-egyensúly függvénye, hanem hormonális kérdés!

 

A szénhidrátok felelőssége

 

Az aktuális tudományos kutatások alapján a táplálkozási piramis már rég értelmét veszítette. A nyugati étkezési szokások túlzott szénhidráttartalma felborította az anyagcserét. A magas GI-szel (glikémiás index) rendelkező szénhidrátok (krumpli, kenyér, rizs, tésztafélék, sütemények, tej és tejtermékek, cukor, és bármennyire meglepő is, némelyik gyümölcs) hirtelen megemelik a vércukorszintet, és azonnali inzulintermelésre kényszerítik a hasnyálmirigyet. Az inzulinnak az a szerepe, hogy eltávolítsa a vérből a fölösleges cukrot, különben kómába esnénk. A cukor sejtroncsoló hatású, ezért veszélyes az agyi erekre is! Tehát az inzulin olyan áron távolítja el a vérből a cukrot, hogy azt átalakítva a zsírsejtekbe zárja.

 

Feledékeny szervezet

 

Tehát nem a zsírok, hanem a magas vércukorszint emeli meg a triglicerid-, vagyis a vérzsírszintet!  Ameddig jelen van az inzulin (hizlaló hormon) a vérben, addig zárva tartja a zsírsejteket, ellehetetlenítve a zsírégetést! Ezért van az, hogy sok ember hiába tornázik keményen, nem tud lefogyni! A szervezetük „elkényelmesedett, elfelejtett” zsírt égetni, ezért gyors felhasználású energiát már csak szénhidrátokból akar nyerni! Van, amikor külső segítségre van szükség egy komplex és hatásos étrend-kiegészítő formájában!

Köztudott, hogy a zsírégetésnek – amikor zsírból energiát gyárt a szervezet – evolúciós logikája és rendeltetése van. Épp az a lényege, hogy egy nagyobb megerőltetés során soha ne eshessen le a vércukorszint, hiszen mindig van annyi zsírtartalék az emberi szervezetben, hogy azonnali energiaforrássá alakulhasson. Ha nem így lenne, már rég kihalt volna az emberi faj! Erre a procedúrára újabban nemigen hajlandó a szervezetünk.

 

Klinikai vizsgálat

 

Ezért a sikeres fogyáshoz alapvetően újra kell hangolni a szervezet működését, hogy megfelelő, éhezésmentes táplálkozással megoldódhasson a probléma. Nem a kalóriaelvonás, a kalóriaszámolgatás a lényeg, hanem az, miből visszük be a kalóriát, és az mivé alakul át a szervezetünkben!

Egy klinikai vizsgálat szerint három kontrollcsoporton tesztelték az elméletet.

Mindhárom csoportot nagyon alacsony, 1000 kalóriás diétára fogták. Különbség csak a bevitt tápanyagokban volt. Az első csoport csak szénhidrátból vehette magához az amúgy nagyon kevésnek számító napi 1000 kalóriát. A második csoport csak fehérjét kapott, a harmadik pedig – bármennyire meglepő is – csak zsírokat.

Nos, ha megállná a helyét a diéta és fogyókúra pusztán energetikai szemlélete – amikor az a logika érvényesül, hogy több energiát fogyasszunk el egy nap folyamán, mint amennyit táplálékkal beviszünk –, akkor az azonos, sőt végső soron1000 kalóriás diétán, de más-más étrenddel táplált kontrollcsoportok súlyának azonos módon kellett volna alakulnia.

Ez nem így történt. Meglepő módon azok fogytak a legtöbbet, akik zsírokat kaptak. Akik viszont fehérjén, akik ugyancsak 1000 kalóriás minimáldiétán, de szénhidráton éltek a vizsgálati periódusban, nem hogy fogytak volna, de 15 dekát híztak!

Ez a szénhidrátok által kiváltott inzulinválasz miatt alakult így! A hasnyálmirigy egy idő után kifárad, kialakul az inzulinreceptorok érzéketlensége és a cukorbetegség. Ez csak idő kérdése!

 

Re-code, a test újrahangolva! A biokémikusok fogyókúrás receptúrája!

 

Olasz tudósok egy olyan italt fejlesztettek ki, kizárólag a női szervezet igényei alapján, amely nagyon összetett és komplex módon segíti a túlsúly problémájának megoldását.

A termék 23 komponenst tartalmaz, 8 különféle étrend-kiegészítő erejét ötvözi.

 Összetevői támogatják a máj, az epe és a vese működését, ezáltal segítik a méregtelenítést, a szövetközti vizesedés csökkentését, salaktalanítást.

Gazdag flavonoidokban, amelyek védik és stimulálják az immunrendszert.

Speciális enzimtartalma segít a lokálisan felgyülemlett zsírpárnák és a cellulitisz csökkentésében. A benne lévő antioxidánsok védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen.

Étvágycsökkentő és a rendszeres bélműködést stimuláló hatása hozzájárul a fogyókúra eredményességéhez. Az emésztés kiegyensúlyozására laktobaktériumokat és prebiotikumokat is tartalmaz. A dextrin mint étkezési rost segíti a vércukor, a vérzsír és az inzulin szintjének szabályozását, valamint a testzsírszázalék csökkentését. HCA-tartalma hozzájárul a zsírok energiává alakításához. A tengeri kollagén pedig fogyókúra után is támogatja a kötőszövet állagát, a bőr feszességét, rugalmasságát.

 

A Re-code koncentrátumot mérőkupakkal ellátott 500 ml-es palackokban forgalmazzák. A napi adag 25 ml koncentrátum, amit 1 liter szénsavas vagy szénsavmentes ásványvízzel kell hígítani, és napközben folyamatosan inni. Ízlés szerint pár csepp citromlével tovább ízesíthető.

 

A www.recode.hu weboldalon elolvasható a Re-code hatását segítő étkezési ajánlás, valamint megvásárolható a záró szelepes sportpalack is, amely megkönnyíti a folyadék napközbeni szállíthatóságát a folyamatos használat érdekében.

 

Kövesse a Facebook színes híreket és akciós lehetőségeket!

 

Speciális 3nergy formuláját szabadalom védi, hatását hivatalos klinikai vizsgálatok igazolják.

 

Re-code: Hozza a Formát!

La femme La femme cikke 2012. június
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.