"Véletlenek pedig nincsenek! Aurélie Bredin, aki édesapja halála után átveszi A cseresznye évada nevű vendéglőt, szentül meg van győződve erről."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A nő mosolya

Véletlenek pedig nincsenek! Aurélie Bredin, aki édesapja halála után átveszi A cseresznye évada nevű vendéglőt, szentül meg van győződve erről.

Azon a végzetes novemberi pénteken, amikor olyan boldogtalannak érzi magát, mint még soha, egy könyvesboltban szemébe ötlik egy, A nő mosolya című regény, és ebben meglepődve fedez fel egy mondatot, amely a saját vendéglőjére utal.
Miután az egész könyvet elolvasta, Aurélie életkedve hirtelen visszatér. Sürgető vágy ébred benne: mindenáron meg akar ismerkedni a regény írójával, aki a meggyőződése szerint megmentette az életét, anélkül hogy erről tudomása volna. Köszönetet szeretne mondani neki, és meghívni elragadó kis vendéglőjébe, amelyet a jelek szerint az illető úgyis ismer már. Amikor azonban a francia kiadón át próbál kapcsolatot teremteni a félénk angol szerzővel, vállalkozása bonyolultnak, sőt jóformán reménytelennek bizonyul.
Aurélie azonban nem adja fel; ám amikor egy szép napon az író levele a postaládájába pottyan, a találkozás egészen másképp üt ki, mint ahogy elképzelte...
A szerelem Barreau-módra viharos, mulatságos és csupa életbölcsesség. Tévedések romantikus vígjátéka, félúton a művészet és a konyha között. Pihekönnyű regény a szerelem csodálatos bolondériájáról.  
(Park Kiadó)

La femme La femme cikke 2014. július
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.