"Halálközeli élmények Magyarországon"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Élet az élet után

Halálközeli élmények Magyarországon

A kötet a hasonló című 6 részes dokumentumfilm-sorozat alapján készült.

R. Kárpáti Péter a dokumentumfilm rendezője, producere, az interjúk készítője a tényszerűségre törekedve tárja fel mindazt, amit a halálközeli élmények jelenségköréről a 21. század elején tudni lehet. Nem célja a halál utáni bárminemű létezés tagadása, igazolása, megkérdőjelezése, vagy misztifikálása.

 

A halállal kapcsolatban nem csupán az életből való távozás tudata nehéz, de legalább annyira fájó a szeretetkapcsolatok visszavonhatatlan szétszakadása. De elgondolkoztunk-e valaha azon, hogy eltávozott szerettünk lelke, lénye tovább él-e, és ha igen, vajon mi történik vele?

A halál vajon a mindenkori létezésünk végét jelenti? Vagy csupán a Földön eltöltött életünk fájó záróakkordja?

A korábban tabuként kezelt témában egyre gyakrabban látnak napvilágot beszámolók, kutatási eredmények, zavarba ejtő tapasztalatok. Óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy van-e élet a halál után?

 

A kötetben megszólalnak: dr. Bárdos György neurobiológus professzor, Benkő László zenész, dr. Garamvölgyi László igazgató, Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, Jókai Anna író, dr. Keller Éva igazgató, Igazságügyi és Orvostani Intézet Molnár Piroska színművész, dr. Papp Lajos szívsebész, Paulinyi Tamás író, PSZI-kutató, Réz András esztéta, dr. Székely László szívsebész, dr. Szűcs Ferenc teológus professzor, Vágó István, a Szkeptikus Társaság volt elnöke, dr. Vekerdy Tamás pszichológus és az átélők.

(Kossuth Kiadó)

La femme La femme cikke 2015. április
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.