"Antoine-nak, a meggyőződéses romantikus könyvkereskedőnek tíz telefonszáma és mindössze huszonnégy órája van, hogy újra megtalálja álmai asszonyát."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Álmaim asszonya

Antoine-nak, a meggyőződéses romantikus könyvkereskedőnek tíz telefonszáma és mindössze huszonnégy órája van, hogy újra megtalálja álmai asszonyát.

A harminckét éves Antoine hisz abban, hogy a regények a való életben is megtörténhetnek. Egy nap kedvenc kávézójában megpillantja álmai asszonyát. Nem tudja, hogy szólítsa meg, és addig hezitál, amíg egy másik férfi megelőzi, és ezzel máris elillant a lehetőség. Vagy mégsem? Kifelé menet az elbűvölő mosolyú, titokzatos nő leejt elé egy kártyát, rajta egy keresztnév, egy telefonszám és egy mondat: „Szívesen találkoznék magával.” Antoine elmondhatatlanul boldog.

De kisvártatva kétségbe esik. A telefonszám egy ostoba baleset következtében hiányos lesz. Antoine ekkor őrült nyomozásba kezd. Az idő ellene dolgozik. A barátai bolondnak tartják, ő mégse adja fel.
(Park Kiadó)

La femme La femme cikke 2015. május
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.