"A ma slágerei klasszikus stílusban, látványos show kíséretében. Ez a Postmodern Jukebox sikerének receptje. Hamarosan Budapesten!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Budapesten a világhírű koncertshow!

A ma slágerei klasszikus stílusban, látványos show kíséretében. Ez a Postmodern Jukebox sikerének receptje. Hamarosan Budapesten!

Hamarosan Budapesten ad koncertet Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox csapata. A világhírű zenészek várva várt visszatérésének témája a 20-as évek kulturális forradalmának időszaka.

A Postmodern Jukebox legújabb koncertshowjában az 1920-as éveket eleveníti fel. Nem kevesebbet ígérnek a budapesti közönségnek, mint hogy a legszenzációsabb 20-as évekbeli party-n vehetünk részt”. A Postmodern Jukebox művészei „időgépbe teszik a popzenét” és a ma legnagyobb slágereit a jazz korszak klasszikus stílusába ültetik át.

 

Az Egyesült Arab Emírségek, Kanada az Egyesült Királyság és Európa több országa után a turné Budapestre is megérkezik. A Postmodern Jukebox 2022. június 23-án este a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

 

Milliók követik az interneten

 

Turnékarrierjük kezdete óta a világ legnagyobb színpadain lépnek fel. Videóik vírusként terjednek az interneten, a legnagyobb közösségi videómegosztó csatornán dalaik rendre milliós nézettségeket érnek el. A legnépszerűbbek között ott találjuk az eredetileg Miley Cyrus által énekelt We Can’t Stop dal doo-wop stílusban feldolgozott változatát, amit eddig több mint 26 millióan láttak. A Creep című dalukkal, amelyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásai közé választott, már több mint 106 milliós nézettséget értek el.

 

Nagy szerencsénk, hogy világszerte hihetetlenül sok rajongónk van, akik lehetővé tették, hogy a Postmodern Jukebox világturnéra induljon. Nagyon várjuk, hogy ismét kiemelkedő tehetségeket és klasszikus hangokat juttathassunk el a világ minden sarkába. Már nagyon hiányzott, hogy élő közönség előtt zenélhessünk, s boldog vagyok, hogy hamarosan ez újra megtörténik Budapesten is” – mondta Scott Bradlee, a Postmodern Jukebox alapítója.

 


Őrület, hogy a történelem megismétli önmagát” – tett hozzá Bradlee. "Mindenkinek szörnyen elege volt már a bezártságból. Mindenki vágyik már táncolni, bulizni és újra személyesen találkozni. A zenének kiváltképp jelentős szerepe volt abban, hogy inspiráljon és emlékeztessen bennünket emberségünkre a történelem során, és egyszerűen nem helyettesíthető az az élmény, amikor azért jövünk össze, hogy a zene hatalmas erejét élőben, közösen megtapasztalhassuk.”

 

Minden koncert egyedi és kiszámíthatatlan

 

Mint mindig a Postmodern Jukebox élő műsorai alkalmával, a The Grand Reopening turné is több kivételes tehetségű énekesből és zenészből álló együttest vonultat fel, akik Bradlee generációkon átívelő dalait életre keltik. Az alapegyüttes tagjaihoz gyakran csatlakoznak meglepetés vendégek, így minden koncert egyedi és kiszámíthatatlan, de minden alkalommal garantáltan izgalmas zenei élmény.

 

A budapesti koncertre jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában!

La femme La femme cikke 2022. május
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.