"Az Air France lett Nyugat-Európa legjobb légitársasága. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

La Prémiere: földön és levegőben

Az Air France lett Nyugat-Európa legjobb légitársasága.

A Skytrax World Airline Award díjátadón a francia légitársaság több díjat is nyert, valamint a tavalyihoz képest a globális ranglétrán egy pozíciót javítva a hetedik helyen végzett.

 

Az Air France három kategóriában is megkapta a legjobbnak járó elismerést: La Prémiere elsőosztályú szolgáltatáscsomagja nyerte el a legjobb repülőtéri lounge, a legjobb elsőosztályú lounge étel- és italkínálat, valamint a legjobb fedélzeti catering díját is.

A La Prémiere az Air France egyedi, személyre szabott utazási élménycsomagja, amelyet azoknak kínál, akik a legapróbb részletekre is odafigyelnek. A Chales de Gaulle-repülőtérre való megérkezéskor az utasokat a 2E terminálon egy ezer négyzetméteres, Didier Lefort belsőépítész által tervezett prémium váró fogadja. Központi szerep jut a gasztronómiának is, amelynek étel- és borlapját Alain Ducasse és csapata állította össze. A lounge középpontjában a fitokozmetikumok francia úttörője, a Sisley által összeállított ápoló osztály áll, amely valódi relaxációt kínál az ügyfeleknek.

 

A Boeing 777-200ER típusú repülőgépek fedélzetén a La Prémiere négy privát fülkét és az

SKYTRAX WORLD AIRLINE AWARDS
A légiközlekedés Oscarjának tartott díjat az utasok megkérdezésével zajló elégedettségi felmérés alapján ítélik oda, több mint 20 millió utas megkérdezésével.
ezzel járó nyugodt, zavarásmentes környezetet, személyre szabott szolgáltatást biztosít. Az Air France tehetséges séfekkel működik együtt a kulináris élményt jelentő, a szezonálisan elérhető alapanyagok felhasználásával készülő fogásokért, amelyek között vegetáriánus ételek ugyanúgy megtalálhatók, mint a fenntartható forrásból származó halakból készült fogások. A csomagot a kivételes desszertek és borok, champagne-ok egészítik ki, a listát a 2013-as év legjobb somelier-jének választott Paolo Basso állította össze.

 

Az Air France már dolgozik az új La Prémiere osztály kialakításán, amelyet 2024-ben mutat majd be és az eddiginél több repülőgépen érhető majd el a moduláris, maximális privát teret biztosító kabinelrendezés.

La femme La femme cikke 2023. július
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.