"2000-re is sokan világvégét jósoltak, de a VilágVeleje Produkció már akkor is Világ Eleje Fesztivált hirdetett. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Világ és a veleje

2000-re is sokan világvégét jósoltak, de a VilágVeleje Produkció már akkor is Világ Eleje Fesztivált hirdetett.

Azóta 13 alkalommal rendezték meg a legnagyobb évindító eseményt, a VilágVeleje Fesztivált. Január 18-án és 19-én a hazai élvonal legaktuálisabb produkciói lépnek színpadra meglepetésekkel, vendégekkel. A helyszín ezúttal a Millenáris Teátrum.

 

 

Január 18-án az aznap 3. születésnapját ünneplő Intim Torna Illegál ad koncertet, a zenekar második lemezét a közelmúltban mutatta be a közönségnek. A The Carbonfools együttes koncertjén a 13 éves zenekar legújabb nagylemeze, a Carbonsweet dalai is elhangzanak a régebbi kedvencek mellett. A Carbonfoools erre az alkalomra külön meglepetést is tartogat rajongóinak. Az éjszaka hátralévő részében Bérczesi Róbert Én (Az Én meg az Énekből) című műsorát prezentálja a hallgatóságnak.

 

Másnap a Csókolom zenekar és az új lemezét bemutató Péterfy Bori and Love Band koncertje szórakoztatja az érdeklődőket, az új dalok mellett a régebbi dalok is elhangzanak. Az esten fellép a gitár-tangóharmonika-trombitára épülő Presszó Tangó Libidó zenekar, és a különleges, félakusztikus zenét játszó Vörösfenyő is.

 

További részleteket a www.vilagveleje.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

MTI

La femme La femme cikke 2013. január
címkék:
Fesztivál | Kortárs | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.