"Tavasztól őszig sokan tesszük át életterünket a szabadba: itt pihenünk, itt főzünk, itt étkezünk, itt látjuk vendégül barátainkat!(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Stílusosan a kültéren is

Tavasztól őszig sokan tesszük át életterünket a szabadba: itt pihenünk, itt főzünk, itt étkezünk, itt látjuk vendégül barátainkat!(x)

Így nem csoda, ha egyre többek számára fontos, hogy kertjük berendezésére ugyanakkora hangsúlyt fektessenek, mint házuk belső bútorzatára. Talán el sem tudjuk képzelni, hogy egy igényes kerti bútor mennyit adhat hozzá az egész ház imidzséhez is. A kerti bútoroknak ma már ugyanazt a színvonalat kell hozniuk, mint a beltérieknek, időjárásálló és kezelésmentes kivitelben. Bátran vállaljunk némi bohókás vagányságot, és kísérletezzünk! Jó ízléssel, odafigyeléssel és korlátok átlépésével, sokkal izgalmasabb exteriőröket hozhatunk létre. És hol másutt lenne erre jobb terep, mint a saját kertünkben, ahol még a nap is mosolyog ránk?

 

Jó hír, hogy ma már nem luxus egy komfortos kert berendezése Magyarországon. Hazánk 16 éve piacvezető szakkereskedése, a Tectona Grandis saját márkás Selection kínálata azt a kertibútor-kategóriát képviseli, amelynél a dizájn, a kiváló minőség és a kedvező ár vevőbarát arányban egészíti ki egymást, méghozzá raktárkészletről. A Selection bútorok gyártói azokat a megbízható minőségű, időjárásálló és jól bevált alapanyagokat használják, amelyek korábban csak a luxus kertibútor-márkáknál fordultak elő. Anyagok és formák sokfélesége jellemzi a Tectona Grandis Selection kínálatát, melyet a dizájn iránt fogékony, de kiváló ár-érték arányú kerti bútorokat keresők figyelmébe ajánlunk.

 

 

A Tectona Selection kiállta a próbát

 

A Selection választéka az évek során akkorára növekedett, hogy a vásárlók teljes körű kiszolgálása érdekében tavaly megnyílt a Tectona Selection áruház Törökbálinton, a Tó u. 2. alatt, közvetlenül az M1 autópálya 14. km-nél lévő felhajtójánál. A Selection Áruházban több mint 100 kerti életteret alakítottak ki és rendeztek be életszerűen, hogy ötleteket meríthessünk kertünk kialakításához. De itt nemcsak megtekinthetjük, kipróbálhatjuk és megvásárolhatjuk kerti bútorainkat és kiegészítőinket (napernyők, grillsütők és grilleszközök, időjárásálló párnák, hintaágy, kerti lámpák, kültéri szőnyegek, teraszfűtő, masszázsmedence, párnaláda stb.), hanem a helyi raktárból azonnal vagy pár napon belül kézhez is kaphatjuk őket.

 

 

A Tectona Grandisnál összeszokott csapat és tapasztalt, hozzáértő értékesítők segítenek abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg felmerülő igényeinkre. Sőt, a megvásárolt bútorokat ingyenesen összeszerelik és házhoz is szállítják. A legjobb árról folyamatos akciók, a nyugodt vásárlásról vidám hangulatú gyermekjátszó kuckó gondoskodik. A Selection kertáruházban igazi élmény a vásárlás: a szépen berendezett üzletben exkluzív, VIP-vásárlói lounge-ot alakítottak ki, ahol egy finom kávé vagy frissítő ital mellett tárgyalhatunk az értékesítőkkel, és a megvásárolt bútorainkra akár 10 év teljes körű garanciát kapunk. Ha igazán szerencsések vagyunk, még egy grillkóstolóval is megvendégelnek bennünket, hiszen a szaküzletben profi szakács tart rendszeres grillezési bemutatókat, és avatja be az érdeklődőket a grillezés mesterfogásaiba. Aki szereti a kerti élet örömeit és a szép kerti élettereket, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia Törökbálintra, a Selection Kertáruházba, ahol kibővített üzlettérrel, ízlésesen összeválogatott, széles körű kínálattal és rendkívüli raktárkészlettel várnak bennünket és a tavaszt! A részletekről érdeklődhetünk az áruházban!

 

 

Újonnan nyílt Selection Áruház mellett érdemes felkeresni a Tectona Grandis ezt kiegészítő, de teljesen más választékot bemutató hűvösvölgyi szaküzletét is. Ezen a két helyen tekinthetjük meg a teljes Selection-palettát, és a Tectona Grandis felső kategóriás, exkluzív kertberendezési kínálata – a világ élvonalát felsorakoztató gyártóktól és dizájnerektől – is a Hűvösvölgyi út 181. alatti márkaüzletben található meg.

 

 www.tgselection.hu

www. tectonagrandis.hu

www.grillsutok.hu

La femme La femme cikke 2016. április
címkék:
Lakberendezés
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.