"Megérkezett a tavasz és vele együtt a sürgető vágy, hogy megszabaduljunk a téli hónapok alatt felszedett pluszkilóktól.(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Fogyókúra, sikerre ítélve!

Megérkezett a tavasz és vele együtt a sürgető vágy, hogy megszabaduljunk a téli hónapok alatt felszedett pluszkilóktól.(x)

Sajnos, amilyen gyorsan felcsúsztak, olyan nehéz megszabadulni tőlük. Futni indulunk, fogyókúrába vagy léböjtkúrába fogunk, fitneszbérletet vásárolunk, hogy formába hozzuk magunkat. A szállodákról szinte senkinek nem jut eszébe a fogyás.

 

Azokat kivéve, akik már vettek részt valamilyen szállodai diétás vagy méregtelenítő programon. Ők viszont megtapasztalhatták, hogy mennyivel könnyebb leadni a súlyfelesleget távol az otthonunktól, a fiókban kísértő csokoládéktól, az éjfélkor hívogató teli hűtőszekrénytől. Mennyivel egyszerűbb rábízni magukat a dietetikus által összeállított, ugyanakkor mesterszakácsok által ínycsiklandón elkészített alacsony kalóriatartalmú fogásokra, és milyen kézenfekvő beugrani a Spából a szomszédos konditerembe, vagy két csobbanás közt részt venni egy mozgásórán! És akkor még a mindennapi szaunázásról, a kényeztető masszázsokról, a zsírbontást elősegítő kezelésekről nem is beszéltünk, melyek mind-mind segítenek elvonni a figyelmet a nassolás iránti vágyról.

 

 

A gyógykezeléseket és a wellnesst ötvöző termálvizes Danubius hotelekben komplex fogyókúrás csomagokkal várják a fogyni vágyókat. Kiindulásképpen általános orvosi vizsgálattal, EKG-val, vércukor-, koleszterin-, testzsírszázalék-méréssel feltérképezik a szervezet állapotát. Az orvossal, dietetikussal és fitneszedzővel való konzultációt követően állítják össze a személyre szabott kezelési, étkezési és mozgásprogramot. A kezelések nemcsak a zsírbontást segítik elő, de a méregtelenítést is serkentik (aqua detox, nyirokmasszázs, agyagpakolás, infraszauna), valamint a bőr feszességének visszaállítását célozzák, például testtekercseléssel. A kényeztető kezelések viszont, mint amilyen a Dolce Vita vagy az aromamasszázs, motiválóan hatnak. Távlati cél, hogy a helyes táplálkozás és rendszeres testmozgás beépüljön a fölös kilóitól megszabadult vendég életébe.

 

A különböző hosszúságú, egytől négy hétig terjedő fogyókúrás csomagok természetesen tartalmazzák a gyógy- és wellnessmedencék, szaunavilágok, jacuzzik valamint a szálloda területén található edzőtermek, sportpályák és sportszerek használatát. Hogy a szállodai büféasztal csábításának könnyedén ellen tudjanak állni, a fogyni érkezők speciális fogásait külön helyiségben szolgálják fel. A heti rendszerességgel elvégzett mérések, valamint a kúra végén a fogyókúrázóra váró orvosi felülvizsgálat és teljesítményének értékelése szintén segíti a motiváció fenntartását. Magyarországon a Danubius Health Spa Resort Margitsziget, Hévíz és Sárvár szállodákban vehetők igénybe a fogyókúrás programok, külföldön a pöstyéni és marienbadi Danubius szállodákban.

 

www.danubiushotels.hu

La femme La femme cikke 2017. április
címkék:
Táplálkozás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.