"Különleges szolgáltatások a világ legtöbb országába repülő légitársaságánál: ez a Turkish Airlines business class."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Otthon a felhők fölött

Különleges szolgáltatások a világ legtöbb országába repülő légitársaságánál: ez a Turkish Airlines business class.

Biztonság és kényelem – a Turkish Airlines több évtizedes sikertörténetének két kulcsfogalma, az a szemlélet, ami miatt a mai napig a világ vezető légitársaságai között tartjuk számon. A nagy múltú, 1933-ban alapított cég öt repülőgéppel kezdte szolgáltatását, ma 330 géppel évente több mint 60 millió utast szállít. Nem csupán az imponáló számok, de a minőségi szolgáltatások is garantálják a török légitársaság töretlen sikerét, hiszen az utazási toplisták és rangsorok visszatérő éllovasaként bizonyítja, hogy a színvonalat és a megbízhatóságot az utasok is díjazzák.

 

A tekintélyes múlt innovatív szemlélettel válhat a biztos jövő alapjává. Az innováció a biztonság és a kényelem terén is tetten érhető a Turkish Airlines szolgáltatásaiban. A társaság az egyik legfiatalabb flottával, folyamatosan magas színvonalon képzett légiszemélyzettel biztosítja a zavartalan utazást, a legújabb technikai fejlesztésekkel segíti az otthonos, kényelmes időtöltést járatain, sőt, a repülőtéri várakozás időtartama alatt is.

 

Üzleti úton otthoni kényelemben

 

Aki rendszeresen utazik a Turkish Airlines business osztályán, tudja, hogy a társaság folyamatosan fejleszti minőségi szolgáltatásait, a legújabb technikákkal, szórakoztatóelektronikai innovációkkal látja el gépe utastereit. A business class cabinra különösen jellemző a kényelem és biztonság érzése, amit a tervezők és a repülőgép személyzete biztosít az utasok számára. Az üléseket a legkülönbözőbb kényelmi szolgáltatásokkal látták el, mint például a masszázs funkció, többféleképp állítható dőlésszög, olvasólámpa, elektromos töltési lehetőség. A fektethető ülések és kiegészítők – párnák, takarók, szemmaszk, füldugók – segítik a kényelmes alvást. A business class utasai számára a szórakozás is az utazás része. A Turkish Airlines a világ egyik vezető audio- és szórakoztatóelektronikai cégével, a Denonnal együttműködve olyan hangrendszert és fülhallgatókat biztosít, melyek tökéletes hangzást garantálnak, kiszűrve a környezeti zajok 99 százalékát.

A kényelmi szolgáltatások közé tartozik a magas színvonalú konyha, mely a levegőben is kényezteti az utasokat. A séfek a török és más nemzeti konyhák különlegességeit kínálják, bőséges étel- és italválasztékkal állnak rendelkezésre a legkülönbözőbb igények kiszolgálásával.

 

Várakozás alatt is várakozáson felüli kényelem

 

A reptéri várakozás sem az unalomról szól a Turkish Airlines utasai számára. A Lounge Istanbul egy olyan utastér, mely nem csak méreteivel, de szolgáltatásaival is egyedülálló a hasonló létesítmények között. A 6000 négyzetméteres Lounge 1100 utas befogadására képes, és számtalan lehetőséget kínál szórakozásra, pihenésre egyaránt. A kikapcsolódáshoz videojátékok, golfszimulátor, virtuális autóversenypálya, játszóház, könyvtár, mozi, medence, masszázsterem áll rendelkezésre, de zuhanyzásra, pihenésre is lehetőségük van az átutazóknak.

A különösen hosszú várakozás sem jelenthet holtidőt. A business class utasok az új, „Istanbul Bosphorus Experience” program keretében kényelmesen, többek között egy sétahajó fedélzetéről ismerhetik meg Isztambul és a Boszporusz lenyűgöző látványosságait, a török konyhát, mindezt tapasztalt vezető segítségével. A program azoknak a business class utasoknak elérhető, akik legalább hét órát töltenek Isztambulban, mielőtt továbbindulnak úti céljuk felé.

La femme La femme cikke 2018. november
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.