"Februártól az Emirates budapesti járatain megújul az első osztály. Mint egy privát hotelszoba a fedélzeten: lenyűgöző szolgáltatások és kényelem."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Első osztályon a legek városába

Februártól az Emirates budapesti járatain megújul az első osztály. Mint egy privát hotelszoba a fedélzeten: lenyűgöző szolgáltatások és kényelem.

Dubai szédületes tempóban fejlődik. Az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városa minden évben újabb színfolttal, grandiózus épületekkel, lenyűgöző látványosságokat és élményeket kínáló programokkal gazdagodik. Dubai élen jár a legekben és nem telik el hónap, hogy ne indulna el egy újabb nagyszabású terv megvalósítása, amely legelsőként, legnagyobbként vagy valamilyen más rekordot megdöntve ejti ámulatba a világot. Nem ritka, hogy komplett városrészek újulnak meg néhány év alatt, újabb ikonikus felhőkarcolókkal gazdagítva a sivatagból született metropoliszt.

Dubai Creek Harbour az egyik legújabb megaprojekt, amely egy teljes kikötői negyed megújításának tervét foglalja magába, központjában a világ legmagasabbnak szánt épületével. A Toronynak (The Tower) egyelőre sem a neve, sem a magassága nem végleges, annak bejelentését várhatóan a megnyitó napjáig titokban tartja a beruházó. Becslések szerint csúcsa eléri majd a szédítő 1300 métert, vagyis várhatóan közel ötszáz méterrel magasodik a világ jelenlegi legmagasabbja, a szintén Dubaiban található Burj Khalifa fölé.

 

Dubai nemzeti légitársasága is méltó a legekhez. Az Emirates a világ egyik leggyorsabban fejlődő és legtöbb díjjal elismert légitársasága, amely 86 ország 158 célállomására szállítja utasait. 274 repülőgépén egy év alatt közel hatvanmillió utas fordul meg, amelyet két éven belül közel duplájára kíván növelni. 2014 óta az Emirates közvetlen járatával repülhetünk az Emirátusokba, ami februártól újabb szintet lép a Dubaiba utazók számára kínált prémiumszolgáltatásokban.

 

Az igazi First Class – először Budapestről!

 

Februártól az Emirates Boeing 777-300ER háromosztályos repülőgépeivel teljesíti Budapest-Dubai útvonalat, amelyen a magyar fővárosból először lesz elérhető a valódi First Class élmény. Mint egy kizárólagos használatú lakosztály a repülőgép fedélzetén: az utazás izgalmát csak a fedélzeten nyújtott szolgáltatások és az egyedülálló kényelem szárnyalja túl. Az Emirates First és Business Class osztályain lenyűgöző élményben lehet része az utazóknak. Díjnyertes séfek által készített fine dining fogások, kivételes bor- és italválaszték, gombnyomással ággyá alakítható ülések: a Zero Gravity technológiának köszönhetően a finom bőrülésekben szinte lebegve utazhatunk.

 

A First Class utasok a teljes diszkréciót biztosító, megújult privát kabinjaikban pihenhetnek, 2009. évjáratú Dom Perignon pezsgőt kortyolgatva élvezhetik a fedélzeti szórakoztató központ kínálatát, köztük a 4000 tematikus csatorna, élő sportközvetítés valamelyikét, vagy egyszerűen gyönyörködhetnek a kilátásban. A „lakosztály” hőmérséklete, a világítás fényereje egyedileg állítható.

Míg a diszkontlégitársaságok járataival kapcsolatban szinte mindennaposak a botrányok, az utasok kárára elkövetett mulasztások, addig a nemzeti légitársaságok mezőnyéből is kiemelkednek azok, akik megkülönböztetett figyelemmel, kifogástalan szolgáltatásokkal csábítják az utasokat. Azokat, akik a repülést élményként és nem bosszúságokkal terhelt kellemetlenségként kívánják megélni. A Budapest-Dubai útvonalon az Emirates First Class jegyárai egymillió forintnál kezdődnek, ami lényegesen magasabb a turistaosztály díjszabásánál. Mondhatjuk, a First Class jegyárak arányosak a kapott szolgáltatás minőségével, azzal a személyre szabott figyelemmel, amelyet már az utazás előtt megtapasztalhat az, aki a repüléstől páratlan utazási élményt vár.

La femme La femme cikke 2019. február
címkék:
Dubai | Emirates | Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.