"Jön az ősz, a baktériumok és a gyengülő immunrendszer szezonja. A hatékony gyógyulás érdekében nem mindig elég antibiotikumokat szedni.(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Elengedhetetlen védelem ősszel

Jön az ősz, a baktériumok és a gyengülő immunrendszer szezonja. A hatékony gyógyulás érdekében nem mindig elég antibiotikumokat szedni.(x)

Az antibiotikumok kétségtelenül nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy mihamarabb talpra álljunk néhány kellemetlen betegségből. Egy őszi lerobbanás után azonban nem csupán a baktériumok hagyják romokban a szervezetünket, de éppen az antibiotikumok nemkívánatos hatásaként kell számolnunk szervezetünk gyengülésével. Különösen az ötven feletti korosztályban.

 

 

Antibiotikumok mellékhatásokkal

 

Az antibiotikum a baktériumok szaporodását gátolja, illetve elpusztítja őket. Bár a legfontosabb gyógyszereink közé tartozik, nemkívánatos hatásaként nem csupán a célzott kórokozót pusztítja el, hanem azokat a baktériumokat is, amelyekre szervezetünknek szüksége van az egészségünk megőrzése érdekében.

Az antibiotikumos kezelés gyengíti a bélflórát is, hiszen itt mintegy ötszáz különféle baktériumfaj él, amelyek nagyon fontos szerepet játszanak a kiegyensúlyozott bélműködés szempontjából. A bélflóra sérülése – például az antibiotikumos kezelés hatására – több kellemetlen következménnyel jár: emésztési zavarok, hasmenés, közérzetromlás. Az antibiotikummal kezelt betegek legsúlyosabb tünete, hogy a kezelés alatt vagy után közel 20-30 százalékuk hasmenéstől szenved, ami egyértelműen jelzi az egészséges bélflóra károsodását. Hogy az antibiotikumos kezelés nem kívánt következményeivel ne kelljen szembesülnünk, probiotikumok szedésére van szükségünk.

 

Antibiotikumra probiotikum

 

A probiotikum a jótékony hatású baktériumok közé tartozik. Javítja a bélflóra helyreállítását és segíti a vitaminhiány megszűnését*, ezáltal az egész szervezet gyors regenerálódását. A Normaflore különösen hatékony, korszerű probiotikum, amely bizonyítottan javítja a bélflóra hatékony működését az antibiotikum-kezelés során is. Segíti a szervezet vitaminellátását azáltal, hogy különböző vitaminoktermelésére képes*, hozzájárul a hatékonyabb gyógyuláshoz és a gyorsabb felépüléshez, a betegséget követő kellemetlen következmények nélkül. A vény nélkül kapható probiotikumok közül a Normaflore probiotikum-tartalma egyedülálló, ráadásul az innovatív, nem törékeny műanyag ampulla csak természetes hatóanyagot tartalmaz.

 

Ötven felett különösen

 

Az ötvenen túli korosztályban jellemzően többen többféle gyógyszert is szednek. Őket különösen érinti a különböző hatóanyagok bélflórát károsító hatása. Az immunrendszer idővel egyébként is támogatásra szorul, ahogy a táplálkozásban is körültekintőbbnek kell lennie egy ötven-, mint egy húszévesnek. Mindezek együtt ahhoz is vezetnek, hogy a normális bélflóra könnyebben károsodik, a jótékony bélbaktériumok száma csökken. Ezért ebben a korosztályban fokozattan ajánlatos a probiotikus készítmények használata!

 

Több hatás egyben

 

A Normaflore probiotikum a benne lévő baktériumoknak köszönhetően a különböző, különösen a B-vitamin-csoportba tartozó vitaminok termelésére képes, ezért hozzájárul a vitaminhiányos állapot megszüntetéséhez is.*

Ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így képes eljutni a bélrendszer alsóbb részébe is, hogy kifejtse hatását. Probiotikus baktériumai a hőhatásoknak is ellenállnak, ezért a gyártás, a tárolás vagy az alkalmazás során bekövetkezett hőhatástól sem sérülnek, mindvégig megőrzik aktivitásukat. A leggyakrabban alkalmazott antibiotikumok az egészséges bélflóra fenntartása érdekében már az antibiotikum-kúra közben is szedhetők.

A korszerű, nem törékeny műanyag ampullában kapható Normaflore probiotikum csak  természetes anyagokat tartalmaz. Az íztelen folyadék bármilyen itallal keverhető, könnyen bevehető. A felnőttek mellett csecsemők és gyermekek is szedhetik.

 

www.normaflore.hu
Bacillus clausii-t tartalmazó vény nélkül kapható gyógyszer.
*In vitro adatok alapján
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

La femme La femme cikke 2012. október
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.