"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Szuperélelmiszerek konyhaközelben

Vereb „Rocky” Adrienn az első magyar szerző, aki arra vállalkozott, hogy bemutatja a szuperélelmiszereket, illetve felhasználási módjukat. A könyv úttörő a hazai könyvpiacon és hiánypótló a gasztronómia iránt érdeklődők számára.

„Jómagam egy betegség kapcsán jutottam el a szuperélelmiszerek „világába”, s szeretném megosztani a nagyközönséggel mindazt, amit ebben a világban megismertem, megtanultam és már évek óta eredményesen alkalmazok. Ez nem egy úgynevezett gyógyító könyv, ami csodaszerek listáját tartalmazza, csupán egy olyan élelmiszer-csoport bemutatására vállalkoztam, amely révén egy kicsit egészségesebben, tudatosabban étkezhetünk – kemény lemondások nélkül.

A receptek sok olyan alapanyagot tartalmaznak, amelyek Magyarországon is könnyen és egyszerűen elérhetők, nem drágák, ám mégis szuperélelmiszerek, s kitűnő fogások hozzávalói lehetnek – ezzel cáfolva is azt a közkeletű tévhitet, hogy kizárólag drága és speciális alapanyagok a szuperélelmiszerek. Remélem, ez a könyv segít abban, hogy minél többeknek átadhassam a főzés örömét, az egészséges életmód előnyeit, valamint, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak.”

A könyv a Kossuth Kiadó gondozásában jelent meg, a képet illusztráló fotókat Pintér Árpád gasztrofotós készítette.

La femme La femme cikke 2016. december
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.