"A melegrekorddal, és az izzasztó nagyvárosi hétköznapokkal a hátunk mögött valószínűleg nem túl kipihenten vágtunk neki az ősznek.(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Pihenjük ki a nyarat!

A melegrekorddal, és az izzasztó nagyvárosi hétköznapokkal a hátunk mögött valószínűleg nem túl kipihenten vágtunk neki az ősznek.(x)

Az idei nyár minden szempontból eseménydús volt: 96 éves melegrekord dőlt meg, hol esőbombák zúdultak ránk, hol közlekedési dugókban szomjaztunk. Mostanra az időjárás is szelídebbé vált, és a főváros is kezd visszatérni a régi kerékvágásba, viszont ismét elkezdődött az iskola és a szigorúbb napirend. A nyári pihenés elillant, ahogyan a hatása is, legszívesebben máris újra szabadságra mennénk… De miért is ne tehetnénk meg, hogy az őszi szezont megszakítjuk egy néhány napos feltöltődéssel? Az év vége mindenki számára sűrű időszak, jó ötlet egy kis energiát gyűjteni hozzá! Ráadásul ilyenkor már nincs hőség, és nemcsak jobban, de jobb áron is lehet pihenni.

 

Nyüzsgésből a pezsgésbe

 

Szakadjunk ki a mindennapi rutinból, és a város zaját hátrahagyva élvezzük inkább a jacuzzi idegnyugtató bugyborékolását. A gyógy-wellnessüdülés során akár már néhány nap alatt is kisimulunk, feltöltődünk, hát még ha all inclusive ellátással is társul! Egy családias hangulatú, zöld növényekkel körülölelt wellnessparadicsomban valódi pihenés vár: kellemesen meleg termálvíz, masszírozó vízsugarak, testet és szellemet felfrissítő szaunaszeánszok. Emellett masszőrök és kozmetikusok várják, hogy szakértő mozdulataikkal, arc- és testkezeléseikkel kényeztethessenek bennünket. Ha hát- vagy derékfájással küzdünk agyagpakolással, balneoterápiás vagy elektroterápiás kezeléssel, gyógytornával segítenek a gondon a gyógyászati részleg szakemberei.

Amennyiben gyerekekkel utazunk, válasszunk gyerekbarát szállodát, így zavartalan lehet a pihenésünk, miközben a gyerekeket animátorok szórakoztatják.

 

 

Természetes nyugtató


A természet harmóniája gyógyerővel bír: az égbe nyúló fák, a zöld parkok lélekre ható erejét kár lenne figyelmen kívül hagyni! Aki már próbálta, megtapasztalhatta, hogy egy nagy séta a természetben segít helyrebillenteni a lelki békét. A sárvári termál szálloda kertjének szerves folytatása a lélegzetelállító arborétum, ahol egy kis tó partjától elindulva ritka növények, évszázados fák közt barangolhatunk és a rendkívül különleges élményt nyújtó bambusz-erdőben is elidőzhetünk. A büki Danubius hotel hatalmas kertje szomszédos a Bükfürdői Kneipp Parkkal, ahol lábainkat 510 méter hosszú taposón át dolgoztathatjuk. A frissítő talpmasszázsról a legkülönfélébb természetes anyagok gondoskodnak, többek közt kavicsok, tobozok, homok és fenyőkéreg. Ugyanitt szabadtéri jógapark, bokorlabirintus valamint gyógy- és fűszernövénypark is található.

 

A hévízi DHSR szállodák – a Hévíz és az Aqua – gyönyörű parkos környezetben épültek, kőhajításnyira a csodálatos Hévízi Gyógytótól. Itt nemcsak a természeti környezetnek, de a levegő különleges ionösszetételének is köszönhető a szinte tapinthatóan nyugodt légkör.

A főváros kellős közepén is van lehetőség elvonulni a világtól! A Margitszigeten található nagy múltú wellness-szálloda közel s távol a legnagyobb gyógy-wellness-részleggel büszkélkedhet. A sziget különleges atmoszférája, békebeli hangulata nagyban hozzájárul a kiürült energiaraktárak feltöltéséhez.

 

Bővebb információ: www.danubiushotels.hu/wellness

La femme La femme cikke 2017. október
címkék:
Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.