"Hogy mi mástól simulhatnánk ki jobban, mint egy wellness hétvégétől? Egy csúcstechnológiás ráncfeltöltő kezeléssel kombinált wellness hétvégétől!(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Ráncsimítás felsőfokon

Hogy mi mástól simulhatnánk ki jobban, mint egy wellness hétvégétől? Egy csúcstechnológiás ráncfeltöltő kezeléssel kombinált wellness hétvégétől!(x)

A Danubius hévízi Aqua szállodájába megérkezett az Age Attraction Meso Laser készülék, mellyel tű nélküli meso laser és CW lézeres hialuronsavas arcfeltöltések végezhetők. Ezek noninvazív orvosesztétikai beavatkozásokhoz hasonló hatékonyságú, fájdalommentes kezelések, melyek évekkel fiatalabb megjelenést eredményeznek. Azonnali látványos eredményt biztosítanak, gyógyulási idő nélkül!

 

A legújabb tudományos kutatások vívmányait kamatoztató 5 vadonatúj kezelés látványos javulást nyújt megereszkedett bőr, kisebb ráncok, szarkalábak, dohányzóráncok esetében, de kitűnően alkalmazhatók aknés, rozaceás, érzékeny bőrre jellemző problémákra is. Az egyedülállóan hatékony CW laser hialuronsavas arcfeltöltéstől a bőr azonnal látványosan feltöltődik. A kezeléssel elért erőteljes hatás rendkívül tartós. Már egyetlen komplex kezelés évekkel fiatalabb megjelenést ad, hosszantartó eredménnyel!

 

 

A Meso Laser géppel végzett csúcstechnológiás kezelések után a kezelt területek hatóanyag felvételi képessége jelentősen megnő, így a kozmetikumok hatóanyagai nagy intenzitással képesek beépülni a bőrbe. Emiatt a kezelést követő időszakban otthoni ápolásra érdemes azokat a professzionális termékeket használni a bőrre, amelyeket a kezelés során alkalmaz a kozmetikus.

A leghatékonyabb feltöltő kezelés egy wellness pihenéssel összekötve csomagban is igénybe vehető all inclusive ellátással, spa- és fitneszteremhasználattal, ajándék kuponnal, így kellemes pihenés közben szabadulhatunk meg ráncainktól. www.danubiushotels.hu/anti-aging

 

CW Laser Rétegelt Hialuronsavas Arcfeltöltés

 

A CW lézer olyan különleges lézer, amely a bőr mély rétegeibe juttatott hatóanyagra fejti ki hatását: nem csupán aktiválja, de tartósan meg is köti ott, hosszú távú eredményt biztosítva. Emellett hat a kollagén- és elasztinszintézisre, aminek tartós bőrfeszesítő, fiatalító, regeneráló hatása van.

 

A hialuronsavat feltöltésre ez idáig csak invazív módon, a ráncok alá beinjekciózva alkalmazták, a barázdák pár hónapig tartó mechanikai kitöltéséhez. E prémium kategóriás kombinált kezelés során a magas koncentrációjú, triplex hialuronsav és a koncentrált ránctalanító ampulla mélyrétegű felszívódását elektroporációs eljárással biztosítják, majd a hatóanyagokat a kozmetikai ipar csúcstechnológiájának számító CW lézerrel aktiválják.

 

A CW Laser kezelést egy rétegben töltő, 60 perces és 2 rétegben töltő, 90 perces változatban vehető igénybe, attól függően, hogy mennyi időt és gyakoriságot szánunk a feltöltő kezelésekre. Az arcfeltöltő kezelés javasolt minden bőrtípusra, kortól és nemtől függetlenül, hiszen nemcsak a bőr jelenlegi struktúráján javít rendkívül látványosan, hanem lassítja az öregedési folyamatokat, és feltölti a bőrt nélkülözhetetlen hatóanyag-koncentrátumokkal. A bőr azonnal és rendkívül látványosan töltődik fel, és az eredmény akár másfél-két hónapig is látható és élvezhető, mert a rétegelt hatóanyag-bevitelnek és a lézeres aktiválásnak köszönhetően több héten át dolgoznak a hatóanyagok a bőrben.

 

www.danubiushotels.hu/anti-aging

La femme La femme cikke 2016. január
címkék:
Egészség
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.