KULTÚRA
Hosszabb szünet után Magyarországon újra egyre népszerűbbek a művészeti szalonok. Miben rejlik a közösségi műélvezet varázsa?
160 GRAMMOS DIÉTA
Egyre többet hallunk a 160 grammos szénhidrátdiétáról. Mit takar pontosan ez a fajta életmód?
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
UTAZÁS
Horvátország zöld besorolása alapján kockázatmentes úti célnak tekinthető, így idén is aggodalmak nélkül elindulhatunk a dalmát...
KEREKASZTAL
Zétényi Lili olyan emberekkel beszélgetett, akik életüket a gasztronómiára tették fel.
GOÛT DE / GOOD FRANCE
Franciaország nagy dobásra készül. Egy nemzetközi rendezvény keretében igyekszik népszerűsíteni a hazai gasztronómiát.
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
MŰVÉSZET
Ha valaki Szerényi Gábor magyar grafikus kiállítására kíváncsi, egészen Párizsig kell elutaznia.
FESZTIVÁL
Két év várakozás után lenyűgöző zenei kínálattal tér vissza a Sziget Fesztivál. Hat napon át a világ legnépszerűbb előadói adják egymásnak a...
Hófehér, lisztfinomságú homok, és a kék ezernyi árnyalata ameddig csak a szem ellát.
PALLADIO
Vicenzában és Velencében Andrea Palladio építészmester és helyi gasztronómia nyomába eredtünk.
GASZTRONÓMIA
A bruncholás hazánkban is egyre elterjedtebb. Miben rejlik a titka?
Pécs 2012-ben megújult koncepcióval kezdi a fesztiválszezont. A már megszokott, sikeres programok mellett új színek kerülnek fel a palettára....
BORÁSZAT
A nők újabb területen hozzák be évezredes hátrányukat: méghozzá a borászatokban!
GASZTONÓMIA
Barcelona a bizonyíték arra, hogy az evés valóban élvezet. Csupán egyetlen hosszú hétvége alatt életre szóló kulináris élményekkel...
A Baros Maldives Island Resort idén immáron tizedik alkalommal nyerte el a World Travel Awards „Az Indiai-óceán legromantikusabb üdülőhelye”...
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
Hogy mi a hosszú élet titka? A válasz talán egy Földközi-tenger partján található, hegyekkel és tengerrel határolt távoli olasz faluban...
KULINÁRIA
Minőségi gasztronómiai élmény és a francia bisztrók hangulata: a Borssó az örök ígéret kategóriáját kínáló helyek éllovasa.
GASZTROPSZICHOLÓGIA
Segítő spagetti, vigasztaló tea: amit megeszünk hatással van lelki jóllétünkre.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró