GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Egy negyven éves családi cégtörténet és töretlen hit a magyar gasztronómia háború előtti fényének visszaállításában.
VIVA LAS VEGAS!
A világűrből nézve a Föld legfényesebb objektuma Las Vegas, a csillogás és remények városa ma már a szórakozás fővárosa cím meghódítására...
KARRIER
Egyesek csupán megélhetési lehetőséget látnak benne, de olyan is akad, akinek örömforrást, igazi szenvedélyt jelent.
UTAZÁS
Sokszor kívánjuk, hogy egy gyerekkorból vagy más érzelmi kötődés miatt fontos épület falai közé csak leüljünk, azok pedig meséljenek nekünk.(x)...
NESPRESSO
Az idei Nespresso Atelier rendezvényen ismét összefogott a magyar gasztronómia legjava. (x)
GASZTRONÓMIA
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
GASZTRO
Történetének talán legizgalmasabb nemzetközi séf-felhozatalát ígéri az idei rendezvény május 16-19. között, a Millenárison.
„Nem a cél a fontos, hanem az út, amelyen eljutsz odáig” – tartja a mondás. A most következő vonatutakra különösen igaz ez a megállapítás!...
FESZTIVÁL
Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménysorozata az augusztus derekán megrendezésre kerülő Zempléni Fesztivál.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
KARÁCSONY
Ajándékozni boldogság, válasszunk olyat, amit csak mi adhatunk.
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
BULIVÁROSOK
Ha bulizásról vagy iszogatásról van szó, a most következő városok biztosan nem okoznak majd csalódást!
FRANCIAORSZÁG
Sajthegyek, „csíkos pizsamás” udvarházak, fekete-fehér tehenek valószínűtlenül zöld réteken.
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
TREND
Melyek azok a célpontok, amiket most kezd felfedezni a világ, és melyek azok a jól ismert helyek, ahová idén újra érdemes ellátogatni?
A világhírű svájci cukrász, Patrick Bovon ezúttal Magyarországon, a Corinthia Hotel Budapest asztalainál kényezteti desszertjeivel a...
Horvátország zöld besorolása alapján kockázatmentes úti célnak tekinthető, így idén is aggodalmak nélkül elindulhatunk a dalmát...
Sokféle módja lehet Afrika megismerésének, de aligha van biztonságosabb és pompásabb út, mint Namíbián keresztül elindulni a fekete kontinens...
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
La femme ünnepi címlappal Különleges címlap készült az ötéves La femme ünnepi lapszámához.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
író
újságíró
Művészeti főmunkatárs
televíziós műsorvezető