UTAZÁS
A megújult Le Grand Bellevue eleganciája méltó a patinás hotel hírnevéhez. Nagy múltú butikhotel kifinomult ízléssel.
Gstaad a luxus, a diszkréció és a tökéletes kiszolgálás szinonimája a svájci Alpokban; egy gyöngyszem a hegyek között.
ÉLETMÓD
A mindful eating szerint önsanyargatás helyett itt az ideje, hogy tudatosságot vigyünk az étkezésekbe, és ismét elmerüljünk az ételek élvezetében!...
BERLIN
Nyitottság, elfogadás, szabadság, kaland: ez mind Berlin, és ennél sokkal több!
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Gere Andreát hallgatva az embernek az az érzése, hogy neki sikerült megtalálnia azt az egyensúlyt, amire valamennyien vágyunk.
SKÓCIA
Ez a bámulatos vidék egy életre elegendő természeti kincset, felfedeznivaló titkot és ember alkotta építészeti csodát rejt magában.
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
Hófehér, lisztfinomságú homok, és a kék ezernyi árnyalata ameddig csak a szem ellát.
PALLADIO
Vicenzában és Velencében Andrea Palladio építészmester és helyi gasztronómia nyomába eredtünk.
LÉLEK
Egyesek szerint a boldog élet kulcsa a skandinávoknál rejtőzik!
GASZTRONÓMIA
Talleyrand, francia filozófus szerint a kávé „fekete, mint az ördög, forró akár a pokol, tiszta, mint egy angyal, édes, mint a szerelem”.
HOTEL
Pannónia Grand Hotel néven 1915-ben nyitotta meg vendégei előtt kapuit Pécs legelegánsabb szállodája, a mai Hotel Palatinus.(X)
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
RÁADÁSUL A VÁROS FELETT?
A recept látszólag egyszerű: a gyönyörű kilátást fűszerezd meg finomabbnál finomabb ínyenc falatokkal és csodaszép desszertekkel.(x)
VITORLÁZÁS
Várhatóan háromezernél is több sportoló vág neki a 155 kilométeres távnak az idei Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon.
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
JÖVŐNK
Az elkövetkező évtizedekben sem lesz trendi óriási adagokkal tömni a vendéget az éttermekben.
FESZTIVÁL
Márton-napon országszerte lakomákat rendeznek, hogy egész esztendőben bőven legyen mit enni, inni.
SIKERESEN
Mivel foglalkozik egy társadalmilag elkötelezett dizájner?
GASZTRO
A már–már feledésbe merült magyarországi szarvasgombakultusz felélesztése a célja az idei, január végi gödöllői szarvasgomba...
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró