UTAZÁS
Foltos malacok, kék likőr, színes házak, pálmafák és persze a végtelen tenger.
DESIGN
Innovatív ötleteiknek és újgenerációs tehetségeiknek köszönhetően a skandináv stílus népszerűsége töretlen.
GASZTRONÓMIA
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
Hogy mi kell a Michelin-csillag megszerzéséhez? A Nespresso Atelier kapcsán Mészáros Ádám séffel és Mártha Róbert cukrásszal...
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
UTAZÁS A MESÉBE
Szeretnél egy helyben állva kétszer napfelkeltét nézni? Kétszáz éves vízimalom kerekéről lezuhanó vízsugárban zuhanyozni?
VILÁG
A különcség annyira a fényesen elszigetelt Nagy-Britanniához tartozik, mint az ötórai tea vagy a látszólag szüntelenül szemerkélő eső.
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
FESZTIVÁL
A szabadban is tartalmasan tölthetjük el a nyárestéket!
HIGH LIFE
A tél igazán egy változatos útvonalakat kínáló sípályán, kényelemes körülmények között, jó szolgáltatásokkal fűszerezve...
Az utazás fontos része a modern kori ember életének. Ilyenkor egy időre hátrahagyjuk a hétköznapokat, és ismételten felfedezzük...
Sokaknak a török tengerpart egyet jelent az olcsó minden-az-egyben nyaralásokkal. Pedig a keleti kényelem ma már luxus színvonalon várja az...
JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
GASZTRO
Történetének talán legizgalmasabb nemzetközi séf-felhozatalát ígéri az idei rendezvény május 16-19. között, a Millenárison.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
KÁVÉ
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
Svájc olasz anyanyelvű kantonjában, Ticinóban igazi mediterrán hangulat fogadja az utazókat.
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró