NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
UTAZÁS
A Gótikus negyed peremén, a lenyűgöző barcelonai kikötőre néző patinás épületben találjuk a The Serras Luxury Boutique Hotelt.(x)
Az utazás fontos része a modern kori ember életének. Ilyenkor egy időre hátrahagyjuk a hétköznapokat, és ismételten felfedezzük...
GASZTRONÓMIA
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
KIÁLLÍTÁS
Interaktív bemutatóval vezet be minket a kávé világába a Nespresso Atelier társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Center...
Foltos malacok, kék likőr, színes házak, pálmafák és persze a végtelen tenger.
VEGETARIANIZMUS
Világszerte egyre több az olyan konyhafőnök, aki a zöldségekre a húsokkal egyenrangú alapanyagként tekint.
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
VILÁG
A különcség annyira a fényesen elszigetelt Nagy-Britanniához tartozik, mint az ötórai tea vagy a látszólag szüntelenül szemerkélő eső.
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
KÁVÉ
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
A luxus szimbóluma, a béke és nyugalom oázisa. Szőlő- és olajfaültetvények között bújik meg a Meneghetti Wine Hotel & Winery. Pazar környezet és...
HIGH LIFE
A tél igazán egy változatos útvonalakat kínáló sípályán, kényelemes körülmények között, jó szolgáltatásokkal fűszerezve...
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
UTAZÁS A MESÉBE
Szeretnél egy helyben állva kétszer napfelkeltét nézni? Kétszáz éves vízimalom kerekéről lezuhanó vízsugárban zuhanyozni?
„Nem a cél a fontos, hanem az út, amelyen eljutsz odáig” – tartja a mondás. A most következő vonatutakra különösen igaz ez a megállapítás!...
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
főszerkesztő