KIÁLLÍTÁS
Interaktív bemutatóval vezet be minket a kávé világába a Nespresso Atelier társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Center...
UTAZÁS
Sokaknak a török tengerpart egyet jelent az olcsó minden-az-egyben nyaralásokkal. Pedig a keleti kényelem ma már luxus színvonalon várja az...
Ahol minden pillanat személyre szabott, a kényelem és luxus nem extra, hanem magától értetődő.
„Nem a cél a fontos, hanem az út, amelyen eljutsz odáig” – tartja a mondás. A most következő vonatutakra különösen igaz ez a megállapítás!...
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
TREND
Melyek azok a célpontok, amiket most kezd felfedezni a világ, és melyek azok a jól ismert helyek, ahová idén újra érdemes ellátogatni?
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
VILÁG
A különcség annyira a fényesen elszigetelt Nagy-Britanniához tartozik, mint az ötórai tea vagy a látszólag szüntelenül szemerkélő eső.
GASZTRONÓMIA
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
Idén első alkalommal jelentette meg Magyarországnak szentelt országos étteremlistáját a Michelin Guide.
Törökországot egyetlen út során lehetetlen bejárni. A közös történelmi múlt emlékeinek felkeresése azonban izgalmas kezdete lehet...
Svájc olasz anyanyelvű kantonjában, Ticinóban igazi mediterrán hangulat fogadja az utazókat.
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
SZABADBAN
Etxebarri. Bilbaó közelében, az Axpe faluban, egy idilli völgyben található a világnak az az étterme, ahol a grillezést tökélyre...
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
DESIGN
Varró Zoltán dizájner, belsőépítész művésszel könnyű, sőt örömteli beszélgetni: sugárzik belőle, hogy szereti, amit csinál.
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
HIGH LIFE
A tél igazán egy változatos útvonalakat kínáló sípályán, kényelemes körülmények között, jó szolgáltatásokkal fűszerezve...
JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
főszerkesztő