GASZTRONÓMIA
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
FESZTIVÁL AJÁNLÓ
A nyár legjobban várt fesztiváljai nem csupán a zene, de a művészet és a gasztronómia szerelmeseinek is tartogatnak meglepetéseket 2016-ban.
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
Talleyrand, francia filozófus szerint a kávé „fekete, mint az ördög, forró akár a pokol, tiszta, mint egy angyal, édes, mint a szerelem”.
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
SZÜLETÉSNAP
A La Femme magazin 2012. június 7-én ünnepelte születésnapját a Zelnik István Aranymúzeumban.
KULINÁRIA
Minőségi gasztronómiai élmény és a francia bisztrók hangulata: a Borssó az örök ígéret kategóriáját kínáló helyek éllovasa.
FESZTIVÁL
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztrofesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál.
A világhírű svájci cukrász, Patrick Bovon ezúttal Magyarországon, a Corinthia Hotel Budapest asztalainál kényezteti desszertjeivel a...
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
AUSZTRIA
Nyugalom, romantika vagy épp családi kalandok lenyűgöző alpesi környezetben, téli sportok és sokszínű gasztronómia: ez Tirol!
Márton-napon országszerte lakomákat rendeznek, hogy egész esztendőben bőven legyen mit enni, inni.
ÉSZAKI VENDÉGEK
Az északi országokban Szent Iván az év legkiemelkedőbb napja, nemzeti ünnep, amelyet áthat a bűbáj és a varázslat.
A bruncholás hazánkban is egyre elterjedtebb. Miben rejlik a titka?
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
Bor, borpárlat önmagában és fűszerként is megdobogtatja szívet. Az ízlelőbimbókat pedig jókedvre deríti!
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy lord, vacsorázz, mint egy koldus. De vajon milyen a valóságban egy királyi lakoma?
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
zenész, újságíró
újságíró
Művészeti főmunkatárs