POSTMODERN JUKEBOX
A ma slágerei klasszikus stílusban, látványos show kíséretében. Ez a Postmodern Jukebox sikerének receptje. Hamarosan Budapesten!
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Legendás sütemények, másfél évszázados tradíció, sikerek, történelmi viharok, újrakezdés és a család összetartó ereje. Az Auguszt család...
TEST ÉS LÉLEK
Mára a tudomány bebizonyította, hogy melegség és fizikai érintés hiányában testi-lelki bajokkal kell számolnunk.
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
ITÁLIA ÍZEI
Olaszország egyesek szerint a világ legfinomabb ételeinek és legcsinosabb nőinek a hazája. De mi a titka a Dolce Vita életérzésnek?
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
GASZTORNÓMIA
Puskás Öcsi után valószínűleg a tokaji bor lesz a második, amiről ismerik a magyarokat a nagyvilágban!
FILM
Nagyon tehetséges, sőt az 50 egyike: Szabó Szonja, az Ammen című dokumentumfilm rendezője.
GASZTRONÓMIA
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
HOTEL
Pannónia Grand Hotel néven 1915-ben nyitotta meg vendégei előtt kapuit Pécs legelegánsabb szállodája, a mai Hotel Palatinus.(X)
PÁRKAPCSOLAT
Valóban létezik az az ember, aki lelkileg most és mindörökké kiegészít minket, vagy mindez csupán városi legenda?
GYŐZTESEK ÉS VESZTESEK
Olyanok ők ketten, mint Arany Jánosnál Péter és Pál: nemigen jó barátok. Ámde kénytelenek elviselni egymást.
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
UTAZÁS
A fények koraősszel a legszebbek, és már a nyári vakációzók tömege is hazatért.
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
Egy negyven éves családi cégtörténet és töretlen hit a magyar gasztronómia háború előtti fényének visszaállításában.
Dr. Kirschner András, a Swiss Clinic alapítója ma lehetne milliomos orvos Amerikában, de azt mondja, eredményes és boldog élete van itthon.
KEREKASZTAL
Zétényi Lili olyan emberekkel beszélgetett, akik életüket a gasztronómiára tették fel.
Sokféle módja lehet Afrika megismerésének, de aligha van biztonságosabb és pompásabb út, mint Namíbián keresztül elindulni a fekete kontinens...
ACTIMOVE
„Nekem a francia nem csak a világ legszebb, de a legárnyaltabb nyelve is. Hobbim és munkám is egyben.” Ismerd meg Lilla történetét (x)
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
televíziós műsorvezető
újságíró
Művészeti főmunkatárs