GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Egy negyven éves családi cégtörténet és töretlen hit a magyar gasztronómia háború előtti fényének visszaállításában.
DIÉTA
Az elhízás járványszerűen terjed a fejlett világban. Hiába a számtalan fogyasztószer és csalhatatlan módszer, a túlsúlyosak száma...
CUKRÁSZDÁK
Gazdag cukrászörökség és hagyomány jellemzi ezeket a helyeket, ahol a modern szemlélet találkozik a kiváló minőségű alapanyagokkal.
EGÉSZSÉG
A legjobb fájdalomcsillapító hatás eléréséhez érdemes néhány szempontot megfontolni.(x)
HOTEL
Pannónia Grand Hotel néven 1915-ben nyitotta meg vendégei előtt kapuit Pécs legelegánsabb szállodája, a mai Hotel Palatinus.(X)
ACTIMOVE
„Nem vagyok guru, hitelesen csak arról tudok beszámolni, amit én is kipróbáltam és bevált: az Actimove termékei ilyenek.” – mondja Dorottya...
KARRIER
Egyesek csupán megélhetési lehetőséget látnak benne, de olyan is akad, akinek örömforrást, igazi szenvedélyt jelent.
NORVÉGIA
Kevés ország van a Földön, amely olyan páratlan természeti csodákkal büszkélkedhet, mint Norvégia.
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
QATAR AIRWAYS
Természetes igényünk, hogy egy hosszú repülőút ne csupán a célunkhoz vezető tortúra, hanem az utazási élmény része legyen.
KÁVÉ
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
PARFÜM
Amikor magunkra fújjuk kedvenc parfümünket, eszünkbe sem jut, kinek köszönhetjük az illatvarázst. Hát persze, hogy híres nőknek!
JÖVŐNK
Smart citykkel, okos otthonokkal, vezető nélküli elektromos autókkal érkezik a mába a holnap.
Meglepő összefüggések, hétköznapi szereplők, szalonbeszélgetések stílusát idéző írásmód és tengernyi tanulság.
Egy harminc éves magyar családi sikertörténet, amelynek termékei szinte minden otthonban megtalálhatók. Anélkül, hogy tudnánk róla.
GASZTRONÓMIA
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
NYÁR AZ ADRIÁN
Szedjük fel a horgonyt, lebegjünk lepkeszárnyakon az azúrkék égbe olvadó Nagy Kékségben.
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy lord, vacsorázz, mint egy koldus. De vajon milyen a valóságban egy királyi lakoma?
TEST ÉS LÉLEK
Mára a tudomány bebizonyította, hogy melegség és fizikai érintés hiányában testi-lelki bajokkal kell számolnunk.
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
író
zenész, újságíró
Művészeti főmunkatárs