ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Az arany mint időtálló érték már a régóta ismert az emberiség számára. Az egyediség szimbóluma. Van egy kártya, amely ugyanezt tudja.(x)
ESÉLYEGYENLŐSÉG
Ismét kitárja az ajtaját az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar a Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából.
GASZTRONÓMIA
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
DIVAT
A hanbok Korea ősi, misztikummal átszőtt divatja, amely mindig képes megújulni.
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
SOMNAKAJ
Egy közösség hite, öröme és bánata, valamint hagyományainak sokszínűsége jelenik meg ebben az örömzenében bővelkedő előadásban.
TREND
Szinte még el sem kongatja az óra szilveszter éjszakáján az éjfélt, már minden szem Milánóra szegeződik.
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
PALLADIO
Vicenzában és Velencében Andrea Palladio építészmester és helyi gasztronómia nyomába eredtünk.
Szeretettől vezérelt, mégis az oroszlán bátorságával és erejével küzdő nők, vagyis igazi Aranyanyuk mindig voltak, s remélhetőleg mindig lesznek...
Luisa Spagnoli ikonikus nőként vonult be a történelembe, főleg a divat világába, mégis meglehetősen keveset tudunk róla.
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
INTERJÚ FAHIDI ÉVÁVAL
Fahidi Éva 93 éves, s azon kevesek egyike, akik túlélték Auschwitzot. Nemrégiben életről, reményekről és boldogságról beszélgettünk vele....
ÉDES NAPOK
A hétvégén a főváros legszebb pontján a legfinomabb csokoládékat majszolhatjuk!
A világhírű svájci cukrász, Patrick Bovon ezúttal Magyarországon, a Corinthia Hotel Budapest asztalainál kényezteti desszertjeivel a...
KATE MIDDLETON
A Vanity Fair felmérése szerint 2011 után, 2012-ben is a világ legjobban öltözött személye Kate Middleton.
JÓTÉKONYSÁG
A Csodalámpa Alapítvány és a Corinthia Hotel Budapest közös éve a beteg gyerekekért.
GASZTRO
Vasárnapi ebéd, gábli, Sunday Brunch – azaz hogyan kényeztessük gyomrunkat és családunkat a hétvégén?
SZÍNHÁZ
Fahidi Éva és Cuhorka Emese „vallomástánca” a Sóvirág előadás, mindarról, ami megkülönbözteti az életet a sorstól.
TÁNCMŰVÉSZET
Virsky: egy név, egy együttes, amely átírta a tánctörténelmet.
KIÁLLÍTÁS
Az 1950-es és 1960-as évekbeli olasz klasszikus filmek eredeti ruhái elevenednek meg a budapesti Olasz Kultúrintézet időszaki kiállításán 2012....
GIANNI
Gianni Annoni, gyerekkorról, Magyarországról, gasztronómiáról és jövőről, ahogy eddig még soha.
Visszatértek Pécsre Csíkszeredából a Csontváry-festmények.
DIVATHÉT LENYOMAT
Míg a divat megvalósításának hazája Milánó, addig a megálmodásé Párizs. Hiszen ha Párizs, akkor szerelem, fények, sanzon, de leginkább divat és...
FILM
Asghar Farhadi iráni rendező legújabb filmjében ismét az emberi kapcsolatok mélyére ás.
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
KONDOR VILMOS
Kondor Vilmossal, a nagy sikerű Budapest noir című regény írójával beszélgettünk.
EGY ŐRÜLT NAPLÓJA
Amióta 1835-ben először került színpadra az Egy őrült naplója, a kérdés nem változott: a világ őrült meg körülöttünk, vagy mi?
Danis Tanović Halál Szarajevóban című filmje egyszerre izgalmas és mélyen elgondolkodtató.
Zsidó zenével körbefont térbeli utazás a lélek legmélyére, ahol a legfontosabb kérdés vár válaszra: „Ott vagy, ahol önmagad lehetsz?”
INTERJÚ
Margit Patrícia Eszterrel A zsidó menyasszony című könyv szerzőjével beszélgettünk.
NYÁRY KRISZTIÁN
A digitális idők vívmánya: Nyáry Krisztián irodalmi „szalonja” régi idők nagy embereivel.
„A holokauszt ellenére a mai napig bízom az emberekben” – mondja Fahidi Éva, aki mindennap a boldogságot keresi, és meg is találja.
ÉLMÉNY
Kéthavonta rejtély, nyomozás és tökéletes menüsor a Corinthia Hotel Budapestben.(x)
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.